Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egyáltalán nem érdekelnek a "létező" fiúk, semennyire nem vonzódom hozzájuk, ellenben szerelmes vagyok nem létező pasikba, és elég mélyen kötődöm hozzájuk. (filmszereplő, könyvszereplő. )
16L
2016. dec. 14. 07:56
11/22 anonim válasza:
Ilyet, nem tudni ki az a Nagy Márk. Ő a világ legjobb pasija na. És vmikor szükség van az álomvilágra, ha nem is mindig de időnként igen.
12/22 anonim válasza:
Najó, Nagy Márk meg Cortez sem rossz, de Zsoltiii :3
13/22 anonim válasza:
Cortez, Nagy Márk mellett azért Daemon Black is elfér.
14/22 anonim válasza:
Ú, okéé, Daemont már lehetetlen überelni 😁
16/22 anonim válasza:
Jézusom...
Velem is volt ilyen, 12 éves koromig.
De már egy éve kézzel fogható pasiba vagyok szerelmes.
17/22 anonim válasza:
Ne is torodj veluk, kislanyok meg...de persze ok "erettebbek" a koruknal, hisz mindenki ezt mondja...ki az a mindenki? A naruto figuratok, vagy talan a macis plussotok? Meghogy a lanyok elobb ernek, mindjart elsirom magam...xd
18/22 anonim válasza:
#17 Mi köze van az érettségnek ehhez? :D Sajnos tele van olyan fiúkkal az ismeretségi körünk, mint te, így ide kell menekülni.
Meg mi legalább tudunk olvasni, ha már ilyen éretlenek vagyunk :D
(nekem van olyan barátnőm, aki 26 éves, 4 éve házas, és oda van a könyvben/filmekben lévő karakterekért)
Aztán ha kisírtad magad, keress csak egy olyan valakit, aki nem úgy viselkedik, mint egy 12 éves, és ugyanolyan húdenagyon érettebb, mint te :)
19/22 anonim válasza:
Aranyom, legalabb ha ismernel az sokat segitene rajtad...az olyan lanyokat mint te figuraztam ki mert idosebb pasit akartok, sot a kerdezo pasit se akar mert olyan szinten alomvilagban el, de kozbe meg azt varjatok mikor fog megerkezni valamelyik szuperhosotok feherlovon es kozbe meg a sok normalis gyereket elutasitjatok. De ti kritizaljatok, hogy veletek egy idos fiuk milyen eretlenek mikozben ti meg a romantikus filmeken es a hulyeseg 50 arnyalatan szocializalodtok:D azzal nincs gond, ha olvastok ilyen konyveket,de azert tudjatok mar kulonbseget tenni a valo elet es a fantaziavilag kozott.:D a baj ott van, hogy ti szerettek abbol a tenybol "taplalkozni", hogy a lanyok elobb ernek, amikor itt a csufos valosag.:) visszaterve az elejere, hogy engem tartasz eretlennek bizonygatni nem fogok semmit egy anonim oldalon, de ez jol esett is a viszgaidoszak kozben...:D
20/22 anonim válasza:
Jelenleg van barátom.6 hónapja együtt vagyunk.Ennek ellenére élek-halok Nagy Márkért. :D És ezt a barátomnak is megmondtam.Jót nevetett rajtam.De nem bánom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!