Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok Segíteni? (Regény Lent) 14/F
Előre is trollok kíméljenek, köszönöm.
Nos aza helyzet hogy 1 Éve költöztünk be a családommal Debrecenbe.És emiatt sulit is kellett váltanom.Beirattak xy iskolába, összehaverkodtam 2 hét alatt az egész évfolyammal.Ott lett egyből egy barátnőm, de most van 5. Hónapja hogy szakítottunk, és úgy érzem hogy ennyi idő után kéne egy új lány így karácsony tájékán.Sikerült is kiszemelnem egy egy illetőt az évfolyamról, aki nem ribizli és még össze tud kötni 2 teljes mondatot angolul.(Egyszóval intelligens)Nos igazából az a kérdés hogy hogyan szerezzem meg.Chaten aligha fönt van, nax napi egyszer de eddig sose sikerült elcsípni.Gondolkoztam hogy leszólítom az aulában vagy a folyosón, csak az az egy probléma adódik ,hogy a barátnőivel csordákban járnak.Ha még egyedül van akkor meg mindig telefonál vagy tanul vagy ilyesmi.Azzal a kérdéssel fordultam hozzátok, hogyha meg tudtok szánni akármilyen tippel ezzel kapcsolatban vagy akár ha van hasonló sztoritok akkor kérlek írd le alulra vagy személyesen nekem.(Privát)
Ui.:Nem akarok magamból bohócot csinálni és ezzel felhívni magamra a figyelmet, ezért az ilyen jellegű kommentet mellőzd, köszi
Ha nem akarsz odamenni mikor tanul vagy telefonál,próbálj valamelyik barátnőjével megismerkedni a "csordából" aztán miután megismerted az egyik barátnőjét már oda is mehetsz hozzájuk a "csordába"ahol már vele is tudsz beszélgetni
remélem segítettem :)
Kérdezd a barátnőit. Van haverod, aki akar a "csordából" egy lánnyal is joban van? Akkor beszélgess vele! Pl kezdetnek h mik erdeklik. Könyvek? Enekesek? Filmek? Keress rajuk, tájékozódj, es utána csak beszélgess! 14/L
U.i: Szerintem egy suliba jarunk😂 nem Kossuthos vagy véletlenül?
Téves, nem vagyok Kossuthos😂😂
De azért köszi a segítséget, és a többieknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!