Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok Segíteni? (Regény...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok Segíteni? (Regény Lent) 14/F

Figyelt kérdés

Előre is trollok kíméljenek, köszönöm.

Nos aza helyzet hogy 1 Éve költöztünk be a családommal Debrecenbe.És emiatt sulit is kellett váltanom.Beirattak xy iskolába, összehaverkodtam 2 hét alatt az egész évfolyammal.Ott lett egyből egy barátnőm, de most van 5. Hónapja hogy szakítottunk, és úgy érzem hogy ennyi idő után kéne egy új lány így karácsony tájékán.Sikerült is kiszemelnem egy egy illetőt az évfolyamról, aki nem ribizli és még össze tud kötni 2 teljes mondatot angolul.(Egyszóval intelligens)Nos igazából az a kérdés hogy hogyan szerezzem meg.Chaten aligha fönt van, nax napi egyszer de eddig sose sikerült elcsípni.Gondolkoztam hogy leszólítom az aulában vagy a folyosón, csak az az egy probléma adódik ,hogy a barátnőivel csordákban járnak.Ha még egyedül van akkor meg mindig telefonál vagy tanul vagy ilyesmi.Azzal a kérdéssel fordultam hozzátok, hogyha meg tudtok szánni akármilyen tippel ezzel kapcsolatban vagy akár ha van hasonló sztoritok akkor kérlek írd le alulra vagy személyesen nekem.(Privát)

Ui.:Nem akarok magamból bohócot csinálni és ezzel felhívni magamra a figyelmet, ezért az ilyen jellegű kommentet mellőzd, köszi

2016. dec. 12. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Kom-mu-ni-ká-ci-ó. Emberek ebben nincs semmi boszorkányság. Oda kell menni, el kell kezdeni beszélgetni, kell hagyni hogy megismerjen, aztán a megfelelő időpontban elmondani hogy né, szeretlek/tetszel/tudomisén. Ha szerencséd van viszonozza → megkaptad, gratulálok neked. Ha nincs akkor nem, akkor sírsz egy picit a sarokban, oszt felállsz s mész tovább. Nem kell túlbonyolìtanj
2016. dec. 15. 20:09
 12/17 anonim válasza:

Ha nem akarsz odamenni mikor tanul vagy telefonál,próbálj valamelyik barátnőjével megismerkedni a "csordából" aztán miután megismerted az egyik barátnőjét már oda is mehetsz hozzájuk a "csordába"ahol már vele is tudsz beszélgetni

remélem segítettem :)

2016. dec. 27. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne chatelni akarj vele, hanem beszélgetni. Ha elég bátor vagy, akkor nem félsz ráköszönni a folyosón, vagy netán finoman mosolyogni, miután köszöntél. Ha minden nap köszönsz neki egyszer, jövő hétre tudni fogod, hogy érdekled-e, vagy nem. Vagy visszaköszön és visszamosolyog, vagy nem.
2017. jan. 2. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Hallod.. rohadjál már meg! 16 vagyok, és eddig nem hogy barátnőm nem volt, de még csak nem is csókolóztam, ennek ellenére kihasznált az összes lány, akivel dolgom volt... Amúgy ne beszélj úgy róluk, mint a tárgyakról... "kéne egy új lány így karácsony tájékán".. az ilyenből aztán nagy szerelem nem lesz. :P Egyébként ha odamész hozzájuk, akkor már előnyöd van azzal szemben, aki meg sem próbálja.
2017. jan. 2. 21:41
 15/17 misshutcherson ***** válasza:

Kérdezd a barátnőit. Van haverod, aki akar a "csordából" egy lánnyal is joban van? Akkor beszélgess vele! Pl kezdetnek h mik erdeklik. Könyvek? Enekesek? Filmek? Keress rajuk, tájékozódj, es utána csak beszélgess! 14/L

U.i: Szerintem egy suliba jarunk😂 nem Kossuthos vagy véletlenül?

2017. jan. 3. 00:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Téves, nem vagyok Kossuthos😂😂

De azért köszi a segítséget, és a többieknek is!

2017. jan. 3. 21:44
 17/17 misshutcherson ***** válasza:
Pedig tuti, hogy ismerlek😂 elárulod, hova jársz?
2017. jan. 3. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!