Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok Segíteni? (Regény Lent) 14/F
Előre is trollok kíméljenek, köszönöm.
Nos aza helyzet hogy 1 Éve költöztünk be a családommal Debrecenbe.És emiatt sulit is kellett váltanom.Beirattak xy iskolába, összehaverkodtam 2 hét alatt az egész évfolyammal.Ott lett egyből egy barátnőm, de most van 5. Hónapja hogy szakítottunk, és úgy érzem hogy ennyi idő után kéne egy új lány így karácsony tájékán.Sikerült is kiszemelnem egy egy illetőt az évfolyamról, aki nem ribizli és még össze tud kötni 2 teljes mondatot angolul.(Egyszóval intelligens)Nos igazából az a kérdés hogy hogyan szerezzem meg.Chaten aligha fönt van, nax napi egyszer de eddig sose sikerült elcsípni.Gondolkoztam hogy leszólítom az aulában vagy a folyosón, csak az az egy probléma adódik ,hogy a barátnőivel csordákban járnak.Ha még egyedül van akkor meg mindig telefonál vagy tanul vagy ilyesmi.Azzal a kérdéssel fordultam hozzátok, hogyha meg tudtok szánni akármilyen tippel ezzel kapcsolatban vagy akár ha van hasonló sztoritok akkor kérlek írd le alulra vagy személyesen nekem.(Privát)
Ui.:Nem akarok magamból bohócot csinálni és ezzel felhívni magamra a figyelmet, ezért az ilyen jellegű kommentet mellőzd, köszi
hát addig nem sokra mész amíg nem kezdesz el vele beszélgetni :) szóval neki kéne állni szépen fokozatosan...az se baj ha a barátnőivel vagy és nem kell feltétlen csak vele beszélgetned odamész a lányokhoz és elkezdesz velük beszélgetni :)
és azért egy kicsit alázatosabban már "kéne egy új lány így karácsony tájékán" pff... hát azért a női nemet eléggé sérti ez a mondtam
ő nem egy tárgy vagy valami..
#2 az első tipped rohadt jó :D
#1 igazad van, lehet hogy kicsit finomabban kellett volna fogalmazni :)
köszönöm szépen így már azért jobb :) egyes voltam
sok sikert :)
Próbálj kedves lenni vele. Ha egy városba laktok, akkor kérd meg, hogy segítsen tanunli pl. De példának okáért Én a volt barátnőmmel 1 év és két hónapig voltam együtt. Először a barátnőitől tudtam meg dolgokat, majd elkezdtünk beszélgetni, majd sétálni mentünk. Szép is volt. Nekem is írhatsz, akár majd egyeztetés után facebookon is dumálhatunk.
(És sajnos a mai világban nem nagyon tudnak inteligensen fogalmazi sem a fiatalok, sem a felnőttek. Tisztelet a kivételnek.) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!