Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na most akkor mi van? (Haromko...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor mi van? (Haromkotetes regeny lent:D)

Figyelt kérdés

Az egyik lany osztalytarsammal chateltünk, ès amiután egy délutánon, 350 üzin keresztul miután kétszer összevesztünk es kibekultunk amikor mar azon gondolkoztam hogy feladom amikor irta hogy:

-Jó figyu erről én nem tehetek..... majd legközelebb bocsi :(

-Jó. (EZ MIT JELENTHETETT VAJON?)

Ez volt a legértelmesebb amit mondhattam neki, nehogy megbantsam..... lehet hogy szerintetek beteg vagyok hogy 12/F és már a lányokon jár az rszem de.... Ő olyan... hogy meglátod és addig nézed amig ki nem szarad a szemed, vagy amig kiesel a padbol.

Azt kell róla tudni hogy szőkésbarna haja van, kék szeme, szemüveges de csak úgy önmaga ha rajta van a szemi, nem túl magas, kb. 150 cm, 12 éves és fogalmamnibcs hány kiló, de egy tömörgyönyör. És 12 (!!!!) éves korában 3 fiúval jart/jar es a fiuk fele bele van esve 17bol 9en... Jelenleg a haverommal jar, 6hete de mar az is rengetegnek tunik, az elozovel 3 napig, azelotti pedig egy honap eeees... itt vsgyok en. Vagyok. Illetve csak Va. Mert aki vagyok az total nem en vagyok. Ez ertheto..... Na de most van egy masik osztalytarsam is aki tetszik es latok rajta valamit mert volt amikor lattam hogy firekt verte le a toltartomat hogy utana felszedhessuk ehyuttves csak o hiv Mátenak es nem a vezeteknevemen... érdekes. Akkor most mit csinaljak szerintetek? Pls ertelmes valaszokat!

Elore is koszi: matesmiley, azaz én. :D

U.I: A nahybetűsre válaszoljatok a közepefelé :)

Szerintetek?

2016. ápr. 6. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Valaki érti miről beszél a kérdező? Senki?
2016. ápr. 6. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Látszik hogy 12 éves vagy xd

"Direkt verte le a tolltartómat hogy utána együtt felszedhessük" - Biztos bejössz neki :DD Biztos...

És az neked nem baj hogy 3 fiúval is járt már? Az ilyenekből tudod mik lesznek? A qřv@ķ

2016. ápr. 6. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a lány nem szerelemből jár a fiúkkal, csak élvezi, hogy mindenki odavan érte, a többi lány meg irígykedik rá. Ne foglalkozz vele, az ilyenekből késöbb k.... lesz.
2016. ápr. 7. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ribnc warning
2016. ápr. 7. 16:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek.... nem... 12 es fel XD amugy koszi
2016. ápr. 7. 19:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Masik kerdes(ek): Volt mar valamelyikotoknek ilyen/ilyesmi? Vagy mit csinalnatok a helyemben?

Es 11-12 eves lanyok nektek bejönnék?

Sötétbarna rovid haj, Kek szem es szemuveg de szerintem anelkul jobban nezek ki, kozepes testalkat, 152 cm kabe, Semmi extra csak belulrol erdekesebb: visszahuzodo termeszetu a fiuk szerint jofej es vicces es haaaaat attol fugg mihez kepest de talan okos is... es termeszetesen egy jopar rossz tulajdonsagom pl. szetszort, felejtos de csak a hosszu tavu.... es szoljatok ha kihagytam valamit. Ja, szeretek focizni es judozok, klarinetozom es szeretem az imagine dragons, AC/DC, metallica, shawn mendes, stb zeneit

2016. ápr. 7. 20:10
 7/8 EasyCiS ***** válasza:

És itt keresi a párját hát ilyen nincs!!! :DDDDDDD

//

De minden esetre, sok szerencsét, és szép estét!

2016. jún. 22. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Hallod kisfiú, én 15 vagyok, de nem jönnél be ha 12 lennék. Eleve túl alacsony vagy (jó én se voltam sokkal magasabb kb. 155 cm, de lányként :D) meg visszahúzódó...egy fiú legyen magabiztos, bátor :DD Na jóvan azért sok szerencsét tömörgyönyörhöz :)
2016. jún. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!