Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy felviditsam a barátnőmet?
Én 15 éves vagyok,ő meg hát csak 13 éves. Eleve nem akrta ezt a kapcsoltatot. Azt mondta,hogy túl fiatal még és nem akar már most pasit, de végén csak adott egy esélyt. Több mint 4 éve ismerjük egymást és 3 hete vagyunk együtt. Az utobbi időben arra lettem figyelmes,hogy nem veszi fel a telefont...nem ír,és ritkán válaszol, nem engedi,hogy megöleljem és ha találkozunk (nem tudom miért) vagy sír vagy remeg.Én nem szeretném,hogy megbánja azt,hogy aodtt nekem egy esélyt és én vele akarom leélni a jövőmet. Tényleg nagyon szeretem és felszeretném viditani,ha nem is tudom most az okát amiért letört tudni szeretném,de ha nem is tudom meg boldognak szeretném látni.Mit tegyek?
15/F

Juuuuj de cuki vagyy nem minden sarkon van egy ilyen fiú ink örülnie kéna ...
na de ja sztem is kérdezd meg mi bántja v nézzetek meg vmi jó filmet hasonlók...

hallod, nem csináltál valamit ami esetleg... hát hogy is mondjam... egy 15 éves fiúnak általában nem a csillámpónikon jár az esze... szóval még ha testileg érett is a lány, lelkileg nem valószínű, ahhoz hogy elkezdjetek akár csak pettingelni is... nem ismerem a helyzetet meg nem tudom mit csináltok együtt, de ha bármi ilyen dolgot csináltok akkor nagyon kérlek HAGYD ABBA!!! ugyanilyen helyzetben voltam hogy a fiú rám erőltette a kapcsolatot és aztán olyan dolgokat csinált amit én nem akartam, de az volt az első kapcsolatom így nem tudtam hogy mi is igazán része egy kapcsolatnak meg mi nem, így nem szóltam neki... az összes többi kapcsolatomra rányomta a bélyeget. szóval ha ez van a dologban akkor ne csináld. keress egy veled egykorú lányt aki benne van az ilyenekben, de ne az ő lelki világát tört össze...
amúgy ha nem ez a helyzet akkor bocsánat :) :) :)

Kérd még, hogy beszéljen arról, mi bántja... Mondd még neki, hogy imádod a mosolyát, de mostanában nem látod. Amikor sír, az neked is rosszul esik. Simogasd meg kicsit az arcát, puszild még, súgd a fülébe, mennyire szereted. Üljetek be egy kávéra vagy teára, esetleg sütire és beszéljetek a dologról. Sajnos vagy nem sajnos, a problémákat csak kommunikációval lehet megoldani.
Érezted a lánnyal, hogy te mindenben mellette állsz.
Ha esetleg úgy adódik, szakítsatok. Ha a lány nem áll készen a kapcsolatra, sokkal jobb mindkettőtöknek, ha külön folytatjátok, mint együtt, de szomorúan.

Öltözz be bohócnak és egyél meg egy banánt úgy hogy a héjával kezded majd a belsejét meg eldobod, ezek után menj el fürdeni és fürdés közben készíts vajas kenyeret amit a zuhany alatt megeszel és közben iszod a vizet...
Szerinted?
Mesélj neki egy szép történetet, és adj neki valamit ami a természetből való, mondjuk egy követ :D ettől tuti hogy felvidul :)
Ha szeretnéd gyorsan összedobok neked egy rövid kis romantikus sztorit ha tetszik az ötlet :)

Mond el a lánynak, hogy te mellette leszel a nehéz időkben is, csak ne zárkózzon el előled. Együtt meg tudjátok csinálni.
És szeretgesd meg nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!