Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el az ex-bará...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az ex-barátnőmet?

Figyelt kérdés

Nem voltunk sokáig együtt, de jó volt meg minden csak azt mondta vége, mert most már mást akar és rettentő rossz érzés folyton más fiúkkal látni, közös környéken lakunk.

Persze volt 1-2 vitánk, de azért nem olyan durván meg minden, hogy emiatt ez legyen, hogy úgy legyen vége, hogy nem is beszélünk.

Mit csináljak? El fogom tudni felejteni?

2016. okt. 29. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress mást. Amúgy igen, el fogod felejteni. Senki nem halt bele a szakításba. Még én sem. Pedig nehezen viselem.
2016. okt. 29. 12:07
 2/6 anonim válasza:
Hogyan felesjtd el? Hát így: [link] xDDDDDD
2016. okt. 29. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kellettél neki, ez van. Nem egy nagy történet. Foglald el és ne sajnáld magad.
2016. okt. 29. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

El mondom barátom sztoriját, úgy nagyjából, csak hátha segít mert hasonló sztori, de őszintén szólva ilyenkor nem nagyon tudsz amúgy mit csinálni. Elviseled aztán majd kihevered.

Na beleesett egy lányba, egy szempillantás elég volt és soha egyetlen rohadt szót sem váltott vele, csak face-n, ott kikosarazták pedig amúgy igazán romantikus módon udvarolt, olyan 18. századi módon és tiszta lélekkel.

Valószínűleg csak a csaj nem tudta mit csinál.

Utána egy kicsit előjött belőle, hogy bosszút áll de aztán azt mondta majd kiheveri, megnézte az összes új filmet a moziban stb;

Nyugodtan, aztán egyszer este sétált a városban és látta a lányt vmi pizzázóban ahogy egy másik gyerekkel kajál.

Tudod, tudod ilyenkor mi van. Hogy ő odament őszintén, a világot oda adta volna, mert amúgy oda is tudja meg hát tudod, hogy ő esélyt sem kapott, hogy elmondja mások meg lazán megkapják és most helyette valami gyökér ül ott a csajjal.

De ez úgy néz ki a népe velejárója, mert Mike Posner-től Jonathan Rotem-ig ők uralják a zeneipart és az összes régi meg új filmes is közölük kerül ki csak, hogy pár újat említsünk mint mondjuk Dean Israelite, Ruben Fleischer vagy Colin Trevorrow.

Szóval ezekből a zseniális képességekből neki is kijutott, csak épp az élet alapvető területein iszonyat lúzerek, mint mondjuk a csajozás.

Aztán ebből az lett, hogy megmozgatta a köveket és nulláról 9-re tornászta az életében lefektetett nők számát.

Aztán jött a nagy megbánás, hogy mégse így kellett volna, meg küzdhetett volna....

Csak tudod, mindig ő volt a kis kedvenc suliban is, a legjobb a rajzórán, földrajzon, mindenben és egyszer a kedvenc rajztanára kikezdte, mikor kiderült, hogy zsidó tudod.

Mert addig ezt csak így mi közeliek tudtuk, nem vertük nagy dobra.

Az a tanár, meg valami bigott töketlen volt, Bukits Ernő, noname festő csak épp a megalázás azért volt fura mert addig a kedvenc diákja volt, együtt beszélgettek Rubens, Caspar David képeiről. Utána suliváltás de mindig akadt 1-2 aki porig tiporta az önbizalmát vagy mítosz gyártásba kezdett.

Mára ez odáig fajult, hogy én például kívülről tudom az összes zsidó író nevét, mert ez lett a menedék neki az egészben.

Persze ez érthető, történelmi meg egyéb okok, meg amúgy is, a héberek alapvetően is olyan nép ami a legkisebb bukást is tragédiaként tudja megélni.

Én meg persze kezdtem reménykedni, hátha elfelejti a lányt a nagy megbánások mellé és kifog valami rendes lányt de csak rosszabb lett.

Még jobban elmélyült a szerelme és mintha valami gondolatolvasó lenne, kitalálta, hogy őt bizony szereti a csaj csak nem merte elmondani neki.

Én meg csak néztem mikor ezzel előállt, és azt mondta, hogy valaki elmondta neki, hogy ez bizony így is van.

Persze sose derült ki, hogy ki volt az, meg aztán be is vallotta, hogy hazudott csak remélte, hogy így támogatom majd.

De én nem fogom, ti töketlen szerelmesek vagytok az a helyzet.

Csak, mert a lányok írnak egy-két dolgot ti már ugrotok a kútba, csak, mert kiírt valamit az instagram-ra, én meg csak nevetek tudod, mintha ez most valamit jelentene.

Honnan veszed, hogy ez most neked szól?

Látszik, hogy beképzelt vagy-na erre aztán megsértődött, hogy ő nem az meg minden. (Idegbajt kapok lassan tőle amúgy.)

Mással látod? Kit érdekel, ötmillió jobb lányt találsz még nála, csak az a baj, hogy megkoptál egy kicsit és azt hiszed, hogy gyenge vagy mert elküldött életed szerelme.

Kit érdekel? Próbálom neki megállás neki a tudtára adni, hogy ha szeretett volna akkor sose mond neked olyanokat és fogd már fel, hogy csak megakartak szívatni, semmiről nem volt itt szó, csak beképzeled ember.

Megszívattak, mert a nővéred is megszívatták és egy jó poén voltál semmi több.

De, hogy én nem tudom, nem tudom milyen mikor másokkal látja pedig ő ha csak egy randira elhívhatta volna, meg nem tudom milyen érzés mikor a barátnőit látja és ő odanézni sem mer, nem, hogy odamenni.

Még jó is, hogy nincs hozzá mersze, felesleges.-

Nem az ilyen egy pillantásos szerelmekben kell hinni, hanem abban amelyik majd kialakul minden hülyeség nélkül.

Csak egy repülőút Izraelbe és az összes nőnél van esélyed és szinte mind színésznő kinézetű, a sportoló csajok, a pincérnők-MIND

S neked is ezt javaslom, ne agyalj ezen.

A siker a legjobb bosszú, ha egy nap leszel valaki majd megbánja, hogy ott hagyott aztán fiúról fiúra járt ahelyett, hogy megtartott volna.

De ahhoz oda kell tenni magadat, hogy sikeres legyél!!!

2016. okt. 29. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy még annyit hozzáteszek, hogy borzalmas szánalmas ahogy tudtok néha viselkedni.

Egyik pillanatban bőgni mint valami nyomorult akinek oda az egész élete jajj...

Utána meg a csúcson lenni, felhívni a haverokat, hogy írod a Samurai Jack mozit meg a Shadowrunt és, hogyha összejön 10-15 év múlva 200 millás filmek lesznek azok, meg épp most kaptál munkát a CD-Projekt-Red-től 10 conceptre az új Cyberpunk2077-re.

Meg épp eltöltöttél egy óriási napot Antal Nimród társaságában és 100-szor elmondtad mennyire imádtad a Predators-ban a kutyaszörnyeket és megtudtál mindent arról, hogy is készültek el.

Aztán jössz hazafelé az estében és szembejön veled az a bizonyos lány a rakparton és lemegy a lépcsőn de nem érted miért néz vissza rád.

S most minden milyen rossz, mennyire pokoli az egész világ, mennyire ellened fordult minden.

Ellened aki épp egy Hollywood-i mogullal teázgattál valahol Pesten és a készülő filmjéről beszélgettek...

Neked aztán nagyon rossz tesó XD

2016. okt. 29. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:
dan koszi ezt az ts valaszt. oszinten szolva az ebedet alig birtam megenni, de igazad lehet. Mondjuk az elegge faj hogy mindenkinek azt mondja hogy csoro vagyok de majd tulteszem magam rajta. Nem szabad ilyenekre gondolni jon mas lany.
2016. okt. 29. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!