Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem volt még barátom? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még barátom? 18/L

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátom, egy randin sem voltam és még csak nem is volt soha egy fiú sem aki érdeklődött volna irántam.

Sok barátom van szóval kétlem, hogy a személyiségemmel lenne baj, igaz néha kicsit nehéz eset tudok lenni. Azt mondják, hogy csinos és okos is vagyok.

Akkor mi a baj?

2016. dec. 11. 11:10
 1/6 bit123bit ***** válasza:
56%
Mert még nem jött el az időd. Nekem nem volt még soha kapcsolatom, bár én nagyon nem is kerestem a kapcsolatot. Most sincsen kapcsolatom pedig már egy másfél éve folyamatosan keresem, de mondjuk az is beleszámít ebbe hogy én nem szoktam elmenni sulin kívül sehova, és a többi fiúval ellentétben én nem követem a divatot, és a legtöbb lány itt már csak azzal a fiúval jön össze aki divatmajom(tisztelet a kivételnek). Én csak tisztelem az olyan lányokat akiknek nincs ennyi idősen kapcsolata, mert már mostanság ennyi idős lányoknak minimum 20-30 kapcsolata volt már. 18/F
2016. dec. 11. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ahhoz ismerni kéne téged.

17f

2016. dec. 11. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Mert még eddig nem írtál rám :$ :DD
2016. dec. 11. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt még barátnőm 18 évesen. Ez a sorsunk, el kell fogadni. Majd jönni fog valaki, ebben biztos lehetsz :)
2016. dec. 11. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jön az majd. Én 21 éves voltam (igaz férfi) mikor az első barátnőmmel összejöttem.
2016. dec. 11. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is 18 éves vagyok és fiú és nekem se volt kapcsolatom még ,párszor visszautasítottak. Pedig rám is azt mondják hogy kedves vagyok. Ha esetleg lenne kedved megismerni ,akkor küldj privátot.
2016. dec. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!