Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom lecsunyázot mit tegyek?
Figyelt kérdés
Neten ismerkedtünk meg 4hónapja járunk mivel messze lakik 3-4találkozunk egy hónapba az elejen megcsak képeket kultunk egymas ak es mikor mindig mikor talizunk mindenjo ma viszont telon beszeltunk es azt mondta elobe fura vagyok kepeken szep vagy bocs,nagyon roszul esett es mikor latta rajtam akkor mondta h barom volt nem ezt akarta mondani nagyon szep vagyok es ne haragudjad szeretem de nemtudom ezt mire vélni nemtudom h megbocsasak vagy küldjem el ha eszt gondolja mit tegyek2016. dec. 6. 15:39
1/5 anonim válasza:
Ekkora egy bunkó parasztot. :D
Ez kell a lányoknak!:)
3/5 anonim válasza:
én is mondtam már barátnőmnek (amikor volt) olyat amit nem kellett volna de utólag elgondolva nekem lett igazam,ha szeret bocsáss meg neki vannak fiúk akik tudnak szeretni és az olyat ha eldobod lehet megbánod később,bár egy ilyen kapcsolat azért feszkós tud lenni
4/5 anonim válasza:
Ha úgy nézel ki, ahogyan írsz, akkor még kifejezetten finoman fogalmazott a "barátod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!