Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papics kérdése:
Van egy lány akivel összejönnék, de nincs miről beszélni. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Esetleg tudnátok olyan témákat írni amiről beszélhetnék vele, ami jó kedvre deríti? Mert szeretem látni ahogy nevet és szívesebben beszélek vidám mintsem depis témáról...2016. dec. 10. 20:56
1/7 anonim válasza:
Ha suliban beszélgettek, beszéljetek az órákról. Ha ez megvan, akkor csak el kell kezdeni mesélni egy-két vicces story-t amit az órán csináltatok a haverokkal, fogod látni nevetni. Ha részéről is van valamiféle szimpátia, akkor ő is fog felhozni beszéd témát.
2/7 A kérdező kommentje:
suliról annyira már nem szeretek vele beszélni, mert túl sokszor hoztam fel témának... viszont storykra én is gondoltam csak az a baj hogy velem soha semmi nem történik :'c :D arra gondoltam hogy "kamu" történeteket mesélek neki, csak nem tom' hogy ez mennyire erkölcstelen...
2016. dec. 10. 21:27
3/7 anonim válasza:
Akkor a haverjid storyait meséld neki
5/7 anonim válasza:
Akkor miért akarsz vele összejönni?
6/7 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk. Azért mert volt néhányszor hogy nem bírtam egyszerűen elköszönni tőle mert olyan sokat akartam neki mesélni meg ős is nekem, aztán fb-n el is meséltem neki meg ő is nekem (életem legnagyobb hibája volt :D ) és azóta nincs miről beszélni... és tudom hogy egy jó kapcsolatnak a legfontosabb része ez, hogy ne csöndbe séltáljunk v. álljunk egymás mellett...
2016. dec. 11. 13:41
7/7 anonim válasza:
Ha nem tudtok miről beszélni, akkor valószínűleg nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!