Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy egy 15 éves lány és egy 21 éves fiú összejönnek majdnem 3 évig tartó minden napos beszélgetés után?
Figyelt kérdés
mondhatni legjobb barátok2016. jan. 1. 21:35
2/7 A kérdező kommentje:
De van egy kis baj, a lány szülei nem engedik a találkozást se,.. mást gondolnak a dologba
Mit tanácsoltok??
2016. jan. 1. 21:44
3/7 anonim válasza:
Amit a szülők nem tudnak,az nem fáj nekik. Csak legyél óvatos egy 21 éves fiú már komolyan gondolja a szexualitást...
4/7 anonim válasza:
Te vagy az egyik fél, ugye? :) Azt gondolnám, hogy ha szeretik egymást, akkor titokban találkozzanak, próbálják meggyőzni a szülőket. Nem értem: mit látnak a dologban, amit nem kéne? Élőben vagy facen beszéltek minden nap?
5/7 anonim válasza:
18 évesen a srác mit akart anno egy 12 éves lánytól... ???? nekem kicsit sok lenne, ha egy 12 éves lány egy 18 évessel levelezne...
6/7 anonim válasza:
hát szerintem ez rohadt sok kor különbség, bár nem tudom... mert volt osztálytársaimnak (lányok most 16-16 évesek ) most 28-31 éves pasijuk van... szóval szerintem a tied még ezekhez képest reális is :D
de szerintem először óvatosan, titokban találkozzatok, majd egy idő után a szüleid kénytelenek lesznek be adni a derekukat :D 16/f
7/7 A kérdező kommentje:
a 4. válaszolónak: fészen+telón,
élőben kétszer, háromszor 1 héten, szigorú szülők mellett nem könnyű :)
2016. jan. 1. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!