Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem őt, ezt ő is tudja,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem őt, ezt ő is tudja, csak nem tud hogy állni a dologhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem rég megmondtam a legjobb haveromnak, hogy szeretem, de ő azt mondta, hogy most a karierje fontosabb, meg nem tudna együtt elképzelni minket együtt, csak legjobb haverokként. Amugy én 14 vagyok ő meg 23, de azt mondta a kor nem számít. Igazábol azt hittem ő is igy van vele mert rengeteg olyan dolgot csinált amiből azt hittem tetszem neki. Pl.: rámhajtotta a fejét, hozzámbujt, és megmarkolta a combomat.

Mit tegyek, hogy belémszeressen, mert nélküle nem létezem?

14/L

2016. dec. 10. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
14 és 23 az azér teljesitmény
2016. dec. 10. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy durván hangzik, de egyszerűen megőrülök érte, és nagyon szar érzés minden edzésen találkozni vele csak barátként, ráadásul mindig párba tesznek minket. Ja, és nagyjábol mindig hazakisér, mert elég későn megyek edzésről haza.
2016. dec. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!