Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még szeretem, vagy mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Tudom,tuodm. Egy 13 éves lányak nem a szerelem a dolga,hanem a tanuláa stb. de ha egyszerűen meg tetszik valaki aki ahogy szokás mondani "így jártál". Volt egy fiú,velem egy idős csak más suliba járt.Ugyan az volt a táncoktatonk ezért rég ismertük egymást. Kb. egy féléve felkért táncni egy bulin és akkor megkedveltem,akkor jött a hideg zuhany,azt mondta szeret. Becsapott. Mikor megtudtam,hogy van csaja röktön magyarázatot kértem és idézem "szarok rád, utállak" szavakkal elbucsúzott. Később megtudtuk,hogy ugyan abba a táborba megyünk,és bocsánatot kért "hogy ne legyen harag." Oké, kibékültünk de én még mindig éreztem valamit íránta. Július közepén a táborban összejöttünk. Nagyon boldg voltam,csak mive én falun és ő városon lakott nehezen találkoztunk. Augusztusban találkoztunk 3×. Többször elhivott de nem tudtam elmenni és folyton azt hajtogatta megcsalom. Aztán szeptember közepén hallom hogy engem ténylegesen megcsal és "szakítottunk". Nem is kellett beszéljünk egymással,tudatosak voltunk benne hogy vége. Aztán az osztálytársnőmnek udvarolt és azt mondta h azért szakítottunk mert mrgcsaltam, a barátnőm persze tudta miről van szó és elmondta neki hogy tudja hogy ő csalt meg. Nem is tagadta. Most nem régiben találkoztunk egy táncfellépésen és felkért táncolni,és mind mondta hogy milyen jó volt mikor együtt voltunk. Én meg alig tudtam beszélni vele,egyszerűen dadogtam és full vörös voltam.A napokban is csak ő járt az eszembe hogy mekkora egy hülye voltam,és úgy érzem az én hibám. Ma rám írt és elhivott korcsolyázni de nekem kivan ficamodva a bokám,persze nem hitte el de na. Akár hányszor róla hallok valamit elsápadok könnyes lesz a szemem és jön hogy essek össze. Miért érzek így?2016. dec. 9. 21:04
1/1 anonim válasza:
Te még bele vagy zúgva. De ne gyere össze vele! Nagy szélhámosnak tűnik a fiú. Mármint egy rendes ember, egy nőnek nem mond ilyet, hogy leszarja, nem hazudik róla, és bízik a másikban. Megint csak megakarnak hódítani, te meg élvezd a figyelmet.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!