Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok egy olyan lánnyal aki dadog?
Igazából néha fel sem tűnik az embereknek, néha viszont eléggé elő tud jönni.
Légyszíves kort és nemet is írjatok!
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
Szia!
Én 23 éves vagyok és lány. Ugyanez a problémám de a párom elfogad és szeret. Több éve együtt vagyunk, úgyhogy nem egy rövid kapcsolatról beszélünk :) Ne aggódj, aki szeret azt nem fogja érdekelni.
Ugyan lány vagyok, de ismertem régebben egy srácot, aki dadogott, de elég durván, és mindig nagyon fura volt vele beszélni, feszélyezett vagy hogy is mondjam, féltem, nehogy valamivel akaratlanul is megbántsam, mert látszott rajta, hogy 0 önbizalma van, szinte megkönnyebbültem a beszélgetés végeztével. Próbáltam úgy csinálni, mintha nem tűnne fel, de minden szót 5 másodpercig tartott neki kimondani, és lángvörös volt közben a feje, én meg nem igazán tudtam kezelni a helyzetet, nem is jártam volna szegénnyel, megőszültem volna, mire végigmond egy mondatot.
De viszont, ha nem olyan súlyos, meg van önbizalma az illetőnek, lehet vele nyíltan beszélni, jó a humora, akkor szerintem nem jelentene problémát.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#17: Igen, én is így gondolom, de az olyan embereknek mint én általában a beszédjükből kifolyólag nincs túl sok önbizalma:/ És ez velem sincs másképp. Sokan mondták már, hogy szép vagyok, meg hasonlók, de világ életemben kevesebbnek éreztem magam másoknál a beszédem miatt:/ És ezen akármennyire is próbálok változtatni még nem sikerült sajnos:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!