Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszik?
Figyelt kérdés
Na arról van szó hogy van egy lány aki nagyon tetszik! Mind2 14 évesek vagyunk. Jól ismerjük egymást mert régen a mi sulinkba járt és osztálytársam volt amig átt nem ment a városi suliba. Amig ott volt a mi iskolánkban flörtöltünk is. De nekem most nagyon megtetszett. De az a gáz hogy kérdezztem hogy van e nála esélyem és azt mondta hogy nagyon kedvel de most nincs mert más tetszik neki..rossz az időzítés. Szerintetek mit tegyek ?? Nyomuljak tovább kedveskedjek neki mindig vgy inkább hagyjam amig majd meg gondolja magát a másikkal kapcsolatban??2016. dec. 9. 21:12
1/1 anonim 

válasza:

Sztem hagyjad egy kicsit gondolkodni, és semmiképpen ne nyomulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!