Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mire volt jo?
Van egy fiu aki nagyon nagyon tetszik de meg sose beszeltunk viszont amikor meglatjuk egymast akkor mindig egymas szemebe nezunk.
Es ma meg minden ok nelkul azt mondta az ofőmnek h nagyon nyomulok ra.
Mire volt ez neki jo?
Hogy jott ra h tetszik nekem?

Úgy jött rá, hogy bámulod. Ha nekem a folyosón/utcán valaki ÁLLANDÓ jelleggel keresné a pillantásom, úgy, hogy nem is ismerem nekem is feltűnne, hogy bejövök neki (vagy meg akar ölni). Gondolj bele, lehet, hogy ő ezt nem úgy éli meg , hogy de cuki, mindig egymás szemébe néztek, hanem úgy, hogy az a kattant csaj már megint bámul. És persze, hogy visszanéz rád, mert mit csinálna helyette, fel nem rúghat.
Az osztályfőnöködnek pedig valószínűleg azért mondta el, mert nem örül a közeledésednek és kifejezetten zavarja. Oké, fura, hogy az osztályfőnöködnek panaszkodik, de ettől még az üzenet egyértelmű. Nem akar tőled semmit, hagyd békén, ne bámuld.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!