Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy kiszemeltem akinek valószíüleg tetszem én is...de konkrét igent nem mondd es nemet se..valami tipp?
Utalkozok menjetek mas fele..😓
2016. dec. 6. 22:11
1/4 anonim 

válasza:

nem hinném én általában kerek perec megmondom hogy tetszik vagy sem szimpatikus vagy e vagy sem stb :D nem csinálok belőle titkod joga van tudni mit gondolok róla nekem meg nem kötelességem ápolni a lelkét ha nem tudja elviselni a véleményem ne kérdezzen meg :D de ha nem mondom meg konkrétan ilyen esetben akkor annyira egyértelműen célzok rá a viselkedésemmel és a hozzáállásommal hogy nagyon vaknak kell lenned hogy ne vedd észre :D
2/4 anonim 

válasza:

Fél a visszautasítástól. Sajna én is ilyen vagyok. Menj oda és beszélgess vele ha szeretnéd, hogy legyen valami.
16F
3/4 anonim 

válasza:

Én nem ilyen vagyok. Ha valaki tetszik, akkor nem tökölök így.
4/4 anonim 

válasza:

A helyesírásod alapján rendkívül intelligens lehetsz. (mondd | csak felszólító módban írandó két d betűvel, illetve a másfelé egybe írandó. Az utálkozókkal kapcsolatos megjegyzésed nem is firtatnám.)
Egyébként is csak a hülyék szoktak általánosítani. (ha nem esik le a poén, tényleg reménytelen eset vagy)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!