Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
tetszik egy làny az osztàlyomban. nem merek vele beszèlni èlőben, mert sosincs egyedül, csak fèszbukon. koràbban màr elhìvtam egyszer valahova, akkor is fèszbukon. pròbàltam elfelejteni, de sehogy se megy.2016. dec. 6. 18:32
1/3 anonim válasza:
És amikor "fészbukon" hívtad akkor offolt? Nem tudunk nagyon sokat 😏
2/3 A kérdező kommentje:
sajna igen, ez kimaradt sajnos, meg az is, hogy 17 èves fiù vagyok.
2016. dec. 6. 19:00
3/3 anonim válasza:
Beszélj vele pedig. Figyeld ki az alkalmat mikor nincs a közelbe más és akkor. Először csak általános témákról pl. megkérdezed valamiről. Közeledj felé, keresd a társaságát. És ha valamelyik barátnőjével jóba vagy, esetleg emlitsd meg neki. Biztos elmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!