Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja? 14/L
Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliba, o 17 eves (tudom 3 ev az sok..)
Es nem reg eszrevettem, hogy sokszor nez..de nem csak odapillant. Es ahol en vagyok ott gyakran felbukkan. Amit nem ertek, hogy o az a meno srac en meg hat..nem vagyok nyomi de meno se. Inkabb az akit ha meglat az ember, ot perc mulva mar el is felejt. Nem igazan szolt meg hozzam a srac..csak fura..szekrenyunk is egymas mellett van igy max annyit beszeltunk, hogy "ide engedsz?" "Aha" kössz"
Hmmm...nekem a csillagok azt mondják,hogy egybeesés,mert a Vénusz keresztezi a Földet,majd egyszer.
A lényeg,hogy gyök 9 = 3
Szerintem vigyél be egy szekrényt otthonról és akkor már nem lesz mellette a tiéd.Legalábbis,ha nem mellé rakod le.
2016. febr. 2. 20:29
2/9 Firedoom válasza:
3ev az nem sok. Ha tetszik a srac es mellette rendes is meg minden akkor adj neki egy esélyt.
2016. febr. 2. 20:59
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de a legtobb ember annak tartja. Mert "teljesen mashogy gondolkodunk". Szerintem ez hulyeseg, mert elegge erettnek erzem magam hozza. Csak nem is vagyok biztos benne, hogy tenyleg erdeklem, vagy csak ugy unalombol hulyit. Onbizalom meg ugye nulla, mivel marvemlitettem, hogy nem vagyok az a nepszeru lany. nem vagyok csunya..inkabb olyan egyszeru. Es nem ertem miert nez, csak rohog rajtam, vagy..nem tudom.
2016. febr. 2. 21:20
4/9 Firedoom válasza:
Hidd el, nagyon sokan keresik az ilyen egyszeru, cukiblanyokat. Az egyetlen ok ami visszatartja oket az a felenkseg. Vagy o fel odamenni vagy a lany nem "jelez" es ezert nem kezdeményez. Termeszetesen nem vagyok tévedhetetlen es lehet, hogy csak a negativ tapasztalataidat fogja bővíteni, de az elet nem egyszeru. Senki nem lat a masik lelkebe.
2016. febr. 2. 21:27
5/9 anonim válasza:
" o az a meno srac "
Aha, mostmár mindent értek.
2016. febr. 2. 21:43
6/9 A kérdező kommentje:
En probalok jelezni, de szerintem egyaltalan nem veszi a lapot. Vagy csak nem akarja eszrevenni.
Es utolso, nem ertem hogy ertetted ezt..
2016. febr. 3. 14:33
7/9 anonim válasza:
#6: Úgy értettem, hogy a menő az menő...kell a lányoknak, mert hát menő.
2016. febr. 3. 17:07
8/9 A kérdező kommentje:
Persze ez általaban igy van, de nekem nem azert tetszik. Nekem maga a szemelyisege. Igaz nem ismerem jol, mert alapbol o olyan zarkozottabb. Olyan hogy mindenki ismeri es birja de o csak 1-2 embert nevez a baratjanak. Lanyokkal sem igazan foglalkozik (nem nem meleg, volt mar baratnoje) pedig latja hogy odavannak erte. Szo szerint a legtobb kovetibot a suliba. Es eppen ezert nem ertem, hogy ram miert nez igy es mi oka van ra. Nem erzem magam olyan kulonlegesnek hogy mar igy ismeretlenul pont egy ilyen ember birjon engem. Visszaterve pedig arra amit mondtal, nem nem azert tetszik mert meno, hanem mert latom milyen masokkal. Nincs elszallva magatol, pedig megtehetne. Kedves az emberekkel es nem nezi le a kevesbe "nepszerueket". Szoval ritka az ilyen es ez tetszett meg benne. Olyan kulonleges.
2016. febr. 3. 18:35
9/9 Firedoom válasza:
Latom tokeletes a srac. De pont ezert! Mi tart vissza? "nem hiszed, hogy ismeretlenül is kedvelne" valami hasonlót irtal. Gondolj bele: Ismeretlenül nem lehet kedvelni valakit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!