A jászberényi kórházban meddőségi vizsgálat során milyen eljárással csinálják az átjárhatòsági vizsgálatot?
Szia!
Nekem Zrupkó doki csinálta múlt évben. Magasnyomással kontraszt anyagot juttatnak be és közben röntgenen figyelik, hogy átjut-e a petevezetéken. Kis kellemetlenséggel járt, de kibírható volt. :)
Szia!
Nem a magán részlegen, lementünk a röntgenbe, szerencsére nem vagyok szégyenlős típus, ha jól számoltam 5-en voltak még bent a dokin kívül. Nem adtam neki semmit, pár hónap múlva műtött ki belőlem egy miómát, akkor adtam neki egy tizest, magánban csináltunk meg pár vizsgálatot, hogy gyorsabb legyen a dolog. Elzáródásom nem volt, viszont azóta sincs eredmény :(. Utánaolvastam én is, hogy hogyan működik a dolog, hát így utólag kár volt, mert kicsit túlspirázták, egyáltalán nem volt vészes, egy fél percig mintha görcsölt volna a hasam. Kb ennyi:)
Bízom benne, hogy neked sincs semmi akadály. Dallos jó doki, nála születtem 25 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!