Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A baràtommal lassan 3 ès fèl ève vagyunk együtt. Minden rendben volt de kb 1 honapja ugy erzem nem erdekelem.meg sem probal a kedvemre tenni. Sokat veszekedtunk meg beszeltunk is de valtozas nem nagyon tortent. Dolgozik es egyetemre jar ami tudom hogy megviseli de mindig en vagyok az utolso a sorban. Par napja mind a kettonknek ugyan azon a napon volt szabija. Mondtam neki hogy talaljon ki valamit ami csinalni szeretni. Semmit nem talalt ki azt mondta valasszak en. Mire hazaert elkeszultem szepen hogy tetszem neki. Erre az volt a reakcio hogy furan nezek ki es sok smink van rajtam. Mindenki mas szerint csinos voltam. Hetek ota tudja hogy az a bajom hogy nem figyel ram. Hazaertunk es megneztunk 1 filmet. Kerdezte megnezunk e meg 1et. Mondtam hogy en nem mert reggel koran kelek mert dolgoznom kell. O ugy dontott megnez meg 1 filmet de mielott kivalasztotta volna elkezdett candy crush on jatszani. Kerdeztem hogy oda jonne e hozzam egy kicsit. Azt mondta hogy most nem. Ideges lettem. Mondtam hogy elkoltozom 1 idore (egyutt elunk) ram sem nezett az mondta hogy oke. Osszepakoltam es taxival elmentem a baratnomhoz hajnali 2 kor. Tegnap este ota semmi hir felole. Es nem tudom mit csinaljak. Beszeltunk mar azt mondta senkije nincs meg hogy szeret de nekem nem ugy tunik.

2016. nov. 30. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár én sosem voltam hasonló helyzetben, megprobalok segíteni. Szóval ezek alapján, amit leírtál, tényleg nagyon nem figyel rád. Érthető, ha az egyetem miatt fáradt és ingerült, de nyilván neked sem láblógatás az egész napod. Ha nem foglalkozik veled, meg sem próbál tenni a kapcsolatotokért, lehet, hogy jobb nélküle. Persze, könnyű ezt mondanom, de könnyen lehet, hogy más férfi össze tenné a két kezét, hogy veled lehessen, és megbecsulne. Gondold át, hogy mit jelent neked ez a kapcsolat. 3 és fél év nem kis idő, de lehet hogy az ő részéről ez már sok. Lehet, hogy ő nem képes ilyen hosszú kapcsolatban élni. Most, hogy elköltöztél tőle, vagy rájön, hogy fontos vagy neki, és keres, de lehet, hogy nem. Azer sok szerencsét és remélem rendbe jön minden. :) ha valami lesz, esetleg írj ide 20/L
2016. nov. 30. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
a pasik mindg későn döbbennek rá a dolgokra... de akkor már KÉSŐ.... ha viszamész semmi sem fog változni!
2016. nov. 30. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Màr màsodik napja hogy eljottem de nem is hìvott ès uzenetet sem irt. Semmit. Nemtudom meddig varjak ra hogy valami eletjelet adjon. Facebook on ki is irja hogy par oraval ezelott fenn volt. Ma tobbszor is fenn volt de semmi. Szerintem jatsza a buszket es 1 szinten sertodott amiert eljoťtem es tolem varja hogy lepjek , de en ugy erzem hogy nem nekem kell most ezt megtenni.
2016. dec. 1. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!