Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi sülhet ki belőle, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi sülhet ki belőle, ha rajtam kívül elhívott valaki mást is randira? 14/L

Figyelt kérdés

Nem olyan nagyon régen megismertem egy fiút (16 éves) és elég sok közös érdeklődésünk van. Mondta, hogg van egy másik lány is, így szeretné, ha ő is jönne és úgymond mind a kettőnkkel randizna és majd dönt, hogy melyikünkkel szeretné folytatni.

Én ilyet még nem is igen hallottam, nemhogy még részem is lett volna benne. Egyáltalán ilyen esetben mire lehet számítani?

2016. dec. 5. 10:08
1 2
 11/15 Dreed ***** válasza:

Igaza van a többieknek,én is azt mondom,ne menj el.

Ha már így áll az egészhez,abból semmi jó nem sül ki.

2016. dec. 5. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:

A pofám leszakad....

Mond már meg, hogy ki ez és hol van, én magam fogom pofán verni....

19/F

2016. dec. 5. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Banyek, ez de gáz!:D

Mit csináltál végül?

2016. dec. 16. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:
És az ilyen akat barátnőt,de az a szomorú, fog is találni....
2017. jún. 27. 05:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Remélem nem mentél el. Ez a srác túl sokat képzel magáról. Még hogy két lánnyal randizni egyszerre és majd dönt arról hogy melyik kell neki? Hagyjuk már...
2017. dec. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!