Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi sülhet ki belőle, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi sülhet ki belőle, ha rajtam kívül elhívott valaki mást is randira? 14/L

Figyelt kérdés

Nem olyan nagyon régen megismertem egy fiút (16 éves) és elég sok közös érdeklődésünk van. Mondta, hogg van egy másik lány is, így szeretné, ha ő is jönne és úgymond mind a kettőnkkel randizna és majd dönt, hogy melyikünkkel szeretné folytatni.

Én ilyet még nem is igen hallottam, nemhogy még részem is lett volna benne. Egyáltalán ilyen esetben mire lehet számítani?

2016. dec. 5. 10:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen esetben biztosan nem mennék el.

Ez elég gáz, jó, hogy nem versenyeztet is titeket :D

2016. dec. 5. 10:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám neki, hogy akkor randizgasson inkább az édesanyjával. Bele ne menj egy ilyen lealacsonyító szituációba.
2016. dec. 5. 10:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Agyrém. Az a srác nem normális. Még ilyet. Még ráérsz találni egy hozzádillő srácot, akinek majd csak te kellesz és nem fog versenyeztetni. Apám tényleg dili a krapek.

Nehogy elmenj találkozni vele.

2016. dec. 5. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
arra hogy a srác köcsög...nehogy már 2 csajjal randizzon egyszerre... nem érzed megalázódnak hogy nem tetszel neki annyira hogy elhivjon randira? mert igy nem téged hiv el igy egy másik csaj is jön igy titeket hiv el...nehogy már ő legyen az akiért kűzdeni kell...küldd el a rákba...legyen tartásod ilyet senkivel nem csinálhatnak...
2016. dec. 5. 10:22
 5/15 anonim ***** válasza:
Beképzelt kis pecs. Persze, egyszerre két nő omoljon a lábai elé.
2016. dec. 5. 10:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Méltósággal vonulj ki ebből - pl. szia, nem megyek találkozni, fontosabb dolgom van-, és adj hálát az őrangyalodnak, hogy megvédett egy ilyen fiútól.
2016. dec. 5. 10:41
 7/15 anonim válasza:
Már bocsánat de a k anyját az ilyen fiúnak! Elég nagy pofátlanság hogy versenyeztet titeket. Szerintem mondd meg neki hogy el se mész a randira mert ez megalázó.
2016. dec. 5. 10:48
 8/15 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Én elmennék, megismerkednék a másik lánnyal, és megkérdezném tőle, hogy mi a véleménye, ha most hazaküldjük ezt a kis beképzelt pötsöt, és mi elmegyünk egy jót dumcsizni nélküle?
2016. dec. 5. 11:40
 9/15 anonim ***** válasza:

#6-nak: Szerintem a méltóságodat nem úgy őrzöd meg, hogy hazudsz arról, miért nem mész el.

Hogy jó nem sül ki belőle, az biztos. Majd ha eldönti, hogy ki tetszik neki, akkor elhívja 4 szem közti randira. Addig nem érdemes foglalkozni a srácal. Elég ciki lenne rád nézve, ha híre megy, hogy elmentél randira, hogy egy másik lánnyal versenyezz a srácért. Onnan kezdve minden fiú tudná, hogy te bármikor igent mondasz, így az utolsók között gondolnak rád mint randi partner. Előtted azokat próbálják randira hívni, akik nálad izgalmasabbak, és csak ha ők nemet mondanak, akkor vigaszdíjnak ott vagy te.

Határozottan nyilvánítsd ki, hogy nem a fiú az, akiért a lányoknak versenyezni kell, hanem épp ellenkezőleg. Az ilyen sráccal nem leszel szegényebb.

Másrészt ha elmész, tudva azt, hogy lesz egy vetélytársad is, akkor elfogadod azt, hogy a fiú a győztes lány jutalma. Ha tehát részt veszel a versenyen, elismered, hogy elfogadnád a jutalmat győzelem esetén. Mert hogy néz az ki, hogy megküzdesz azért, hogy téged hódítson meg, és ne a másik lányt? Kell még hódítani annak a lánynak a szívét, aki megküzdött azért, hogy az ő, és ne más lány szívét hódítsa el?

A helyedben a srácot egy pofonnal ott hagytam volna, amikor ilyet felvet.

21F

2016. dec. 5. 11:41
 10/15 anonim ***** válasza:
#9-nek: csak egy pl-t mondtam, de miért hazudna? szerintem egy matek feladat megoldása fontosabb a jövőjére nézve, mint pazarolni az időt és érzelmi energiát egy ilyen fiúra. A pofozkodást viszont nem tartom méltónak.
2016. dec. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!