Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány összetörte a szívemet és mai napig félek tőle, de elhívott randira, elmenjek?
Egy suliba jártunk. De egyszer elszoroztam valamit és dogánál azt súgtam le neki. Nem bocsájtotta meg mert bukásra állt és nem hitte el h véletlenü volt. 😟Rettentően fájt, bármit vittem neki csak tovább nőtt a harag. A végén a 7+3 már kilenc lett és vegül a többiek nyomására megbocsájtott.
Nem volt köztünk semmi, volt barátnőm de sejtettem h vmi van a hátterben.
Tegnap meg kaptam egy levelet baráton keresztül és beszélgettünk egy darabig és a végén elhívott.
De én retentően félek a lányoktól.
Reg találkoztunk és lehet h látni se akarom de eközben készülök is.
Mondtam neki h van egy szerelmem akivel sehogy se alakul.
Mit akarhat?
Én nem vagyok kész jelenleg egy csajra sem de közben igen is. Kissé olyan kettősek az érzelmeim.
Félek roszul jönne ki ez a randi. Állitólag nagyon bánja h annyit bántott régen, de családi meg egyéb pasizűrök voltak neki akkor. Én meg mindig eltűrtem a szidást még kisebb koromban, azóta persze kissé harapós lettem, de szeretem mint baratot meg minden.
Csak bennem ezek mély nyomot hagytak, meg ennyi év után is sírok ha ezekre gondolok. Sokszor elég egy rossz szó is, tehat félek tőle valamiért.
Mit tegyek? Elmenjek vele?
Rettentő bomba csaj. Az a fajta aki a szupersztárokkal lógott mindig is, nem a hozzám hasonló kis filmfüggő művész nyomikkal.
Meg ugy 1,5 eve is, mikor egy étteremben futólag összefutottunk egy kigyúrt, óriási adonisszal volt. Azóta volt neki rengeteg hapsija, de hallotta h mik voltak velem és h sokat gondolt rám meg megunta a nagyarcokat.
De én akkor is félek, mi legyen?
Van barátnőd és közben egy másik lánnyal való randira készülsz?
Döntsd el, hogy mit akarsz. A barátnődet? Ezt a lányt? Vagy egyiket sem? Más verzió nincs. Dönts.
Nekem az írásodból úgy tűnik, hogy semmilyen kapcsolatra sem vagy most alkalmas. Először magaddal kéne rendezned a dolgokat.
Meg ahogy leírtad, ez a csaj egy üres fejű kis hülye libának tűnik. Ez kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!