Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt írta egy srac hogy hianyzo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta egy srac hogy hianyzok neki, akkor bejohetek neki?

Figyelt kérdés

Lebetegedtem csütörtökre es meg holnap se megyek. Es azt írta hogy mehetnek holnap is. En ra kérdeztem hogy miert erre hogy hianyzok neki.

O 15/F én 15/L

2016. dec. 4. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet.

Ezt csak ő tudhatja, mert akármilyen szándékkal írhatta.

2016. dec. 4. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
feltételezem lány volt az előző hozzászóló :D egyértelműen igen a válasz nem irok ilyen olyan embernek aki közömbös számomra
2016. dec. 4. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Látom te meg a kaptártudat részese vagy még mindig...

Talán sose mondtad még senkinek se csak úgy, hogy hiányzol vagy valami hasonló ugye?

Képzeld már mondtam ezt nem csak barátnőnek, hanem úgy egyébként is, mivel lehet, hogy friendzonezott a lány, de attól még nem szart le, hanem beszélgettünk tovább meg ilyenek, elutazott, aztán már megkérdeztem, hogy mikor fog már visszajönni... bla bla... hiányzik.

2016. dec. 4. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Látom Pákbácsi aktív vagy :D

Kérdezd meg tőle?

2016. dec. 4. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok, de ha egy lánynak azt mondom, h hiányzik annak oka van :D
2016. dec. 5. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és ne nézzetek hülyének erre én is rájöttem amiket leírtatok, de mindig mástól is meghallgatom, hogy ők úgy látják-e mint én
2016. dec. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!