Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek utan bejohetek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek utan bejohetek neki?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok.

Körülbelül egy éve tetszik egy évfolyamtársam... soha nem beszéltünk csak megtetszett. Az egy fiu osztálytársam megtudta hogy bejon nekem és megígérte hogy nem mondja el neki (mert a fiúk joba vannak/voltak) ... aztan bunkón viselkedtem vele mert valamin nagyon ki akadtam es ő elmondta az évfolyamtársunknak hogy bejon nekem és azt irta hogy ronda vagyok (osztálytársamnam irta) végül az egesz osztaly megtudta hogy nekem bejon ő... aztan az osztályábol több fiúval is jóba lettem :) és két fiu is volt akinek tetszettem de ők is tudtak hogy nekem ki tetszik ezért nem nyomultak. És mondtak hogy a fiú aki bejön olyanokat mondott rólam hogy semmi eselyem, ronda vagyok stb stb... engem nem nagyon érdekelt...

És most nemrég a fiu aki tetszik még mindig multkor az ebédlőben rám nezett és enis ra es egyből elvette a fejet es kissé elpirult... már többször volt ilyen mostanság. Nekem még mindig bejön ennek ellenére is hogy ilyen bunkó... kicsit egoista fiu... es arra lennek kiváncsi hogy bejovok e neki? Igen tudom hogy nem nagy szàm ez az egesz meg ez nem szerelem mivel nem ismerem eleg jol, de nekem nagyon is tetszik és csak rá gondolok... kiváncsi vagyok a véleményekre!

#tetszik #járni szeretnek vele
2016. okt. 8. 18:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, nem túl jo a telefonom!!!
2016. okt. 8. 18:49
 2/5 anonim válasza:
Meg varj vele egy kicsit szerintem. Eloszor baratkozz ossze vele. Ne nyomulj, mert annak koptatas a vege.
2016. okt. 8. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még vele. Majd meglátod hogyan alakul ez tovább,lehet hogy bejössz már neki. :)
2016. okt. 10. 18:02
 4/5 anonim válasza:
(Bocsi telefonrol irok) Ha ilyeneket mondott/irt neked nem erdemel meg folleg hogy tudja hogy szereted es kesobb eszmelt ra hogy hibat vetett sajna velem is ez van es csak annyit kell hogy probalj masra koncentralni 13/l
2016. okt. 11. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem nekem mondta hanem az egyik osztálytársamnak... akitől tudta az illető hogy bejon nekem.. de en egyszerűen nem tudom ot elfelejteni, nap mint nap latom es szerelmes vagyok bele😔❤ Mar egy eve lassan..😭 Szörnyű
2016. okt. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!