Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek utan bejohetek neki?
14 eves lany vagyok.
Körülbelül egy éve tetszik egy évfolyamtársam... soha nem beszéltünk csak megtetszett. Az egy fiu osztálytársam megtudta hogy bejon nekem és megígérte hogy nem mondja el neki (mert a fiúk joba vannak/voltak) ... aztan bunkón viselkedtem vele mert valamin nagyon ki akadtam es ő elmondta az évfolyamtársunknak hogy bejon nekem és azt irta hogy ronda vagyok (osztálytársamnam irta) végül az egesz osztaly megtudta hogy nekem bejon ő... aztan az osztályábol több fiúval is jóba lettem :) és két fiu is volt akinek tetszettem de ők is tudtak hogy nekem ki tetszik ezért nem nyomultak. És mondtak hogy a fiú aki bejön olyanokat mondott rólam hogy semmi eselyem, ronda vagyok stb stb... engem nem nagyon érdekelt...
És most nemrég a fiu aki tetszik még mindig multkor az ebédlőben rám nezett és enis ra es egyből elvette a fejet es kissé elpirult... már többször volt ilyen mostanság. Nekem még mindig bejön ennek ellenére is hogy ilyen bunkó... kicsit egoista fiu... es arra lennek kiváncsi hogy bejovok e neki? Igen tudom hogy nem nagy szàm ez az egesz meg ez nem szerelem mivel nem ismerem eleg jol, de nekem nagyon is tetszik és csak rá gondolok... kiváncsi vagyok a véleményekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!