Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék a legjobb barátomba?
A legjobb fiú barátommal lassan egy éve ismerjük egymást,és hát...azóta történtek dolgok :/
Kétszer is szerelmet vallott nekem,de én mind a kétszer nemet mondtam.Azóta is bánom...és attól a pillanattól fogva bennem elindukt valami más...ami nem barátság,de nem érzem úgy mintha szerelmes lennék:/
Neki most a barátnője a legjobb barátnőm.
Egyszerűen úgy érzem ha meglátom a fiút hogy megöleli,vagy fogaj a kezét olyan mintha csavartak volna egyet a szivemen.
(Bocsi h ilyen nyálas vagyok;D)
Es sokkal jobb lett a kapcsolatunk miota barátnője van..többször mondja hogy szeret meg ilyenek...és én egyre jobban szeretem...de nem tudom eldönteni hogy csak barátként vagy máshogy :(
13/L
Valószínűleg szereted,ha rossz érzés fog el,mikor mással látod,valamint bánod is hogy nemet mondtál.
De szerintem már késő ezen gondolkodni,Sértődést elkerülve,csak őszintén mondom,már lekéstél róla.
Barátként viszont maradhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!