Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány szerintetek nyit felém? 15/F

hát eléggé felszínes vagy ha amiatt nem tudnál összejönni vele mert nem tetszik a külseje... (ha nem így van, akkor csak félreértelmeztem, bocsánat) viszont szerintem ha valakit szeretsz akkor azt a külsejével együtt szereted.:)
egyébként azzal én is egyet értek, amit a mai "menő" gyerekekről mondtál... szerintem is gáz, hogy csak azért jönnek össze másokkal hogy legyen valaki ._.

Hát. Velem most történt meg egy hasonló. Szombaton német kurzusokra járok (igen, különben soha az életben meg nem tanulnék németül), és volt ott egy lány, akinek nagyon bejöttem. Csak úgy lerítt róla. De nekem sem a külseje, sem a személyisége nem tetszett. Mit tettem? Egyszerűen leredukáltam vele a kommunikációt, szerencsére nem is ültem mellette. (Fb-n sem jelöltem vissza :P) És itt a kérdés! Tényleg nem jön be? Nem akarsz tőle semmit? Akkor hagyd! Viszont akkor elveszted a barátságot is valószínűleg. Kérdés: ha nem jön be, összejönnél vele csak azért, hogy neked is legyen egy valakid? Ugye nem? Becsüld meg magadat, szigorúan azzal kezdj csak, aki tetszik. Hiszek benne, hogy meg fogod tudni szerezni azt a csajt, aki tetszik (ha neki is bejössz persze. :3), nem kell vele lenni, csak azért, mert "nincs más"
És mi van, ha valóban tényleg tetszik, csak titkolod magad elő? Molett? Ó ugyan, nekem van egy vastag lány osztálytársam, és be kell, hogy valljam, egész vonzó. NEM kövér. Kövér? Na igen, ez már más kérdés. Van egy kövér lány ismerősöm, nemrég lett barátja (tényleg kövér). Szóval igen, a kövér lányoknak is van esélye valakiknél, ha nem jön be, hagyd másoknak. Le fognak rá csapni, egyedül biztos nem fog maradni. Javasolni nem tudom, hogy mit tudnék. Valószínű odalesz a barátság, DE megszabadultál egy nehéz ill. talán kicsit idegesítő tényezőtől. Ne feledd, egy kapcsolathoz kettő ember kell, szóval ez csakis rajtad áll most. :) Majd írj, hogy mi történt! :) 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!