Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig azoknak tetszem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig azoknak tetszem, akiktől undorodom?

Figyelt kérdés
Aki meg nekem tetszik, rám se hederít... Tudom, hülye kérdés, de ennek lehet vmi tudományos magyarázata?
2016. dec. 1. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, az hogy te is tipikusan az vagy, akinek ez a legnagyobb problémája, míg másra senki még csak rá sem néz és szóba se áll veled. Értékelnéd te azokat, akiktől "undorodsz" ha senki más nem állna veled szóba.
2016. dec. 1. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy zsák sz*rért.
2016. dec. 1. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
1esnél az igazság 😂😂😂
2016. dec. 1. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Valószínüleg igazakok van.. Csak hogy tisztázzam, az "undorodom" szót csak jobb híján használom, mert nem akartam egy regényt írni...
2016. dec. 1. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ehhh, mi bajod velük? tán nem sportosok? vagy az arcuk? vagy esetleg a stílusuk ami visszataszító? esetleg életmód, azért én inkább tartozkodom, hogy most kinek védelmében álljak ki, nah de azért, ha a kérdezőnek tényleg nem tetszik kicsit se a stílusa vagy a külseje vagy esetleg szerencsétlenebb esetben mindennel gond van, akkor érthető ez az "Undor".

17F

2016. dec. 1. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Az elején nagyon jóban voltam velük. Pl.: a legjobb barátom egy fiù volt, akirõl az osztályban végig nyílt titok volt, hogy meleg.. Én teljesen megbíztam benne. Aztán egyszer csak elkezdett nagyon tapizós lenni, ami (mint neki is elmondtam többször is) engem tényleg nagyon nagyon zavart. És aztán elkezdett zavarbaejtõ dolgokat mondani, mint "találd ki, kiver feküdtem le álmomban". Tudom, ez nem zavarna sok embert, de én extra gátlásos vagyok, ezt a fiú is tudta... ennek ellenére olyan helyzetekbe hozott, hogy elsírtam magam. A többi fiúval is kb ilyen élményeim voltak, remélem ez kielégítõ válasz volt
2016. dec. 1. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint saját magaddal vagy elégedetlen csak nem mered bevallani a nagy igazságot és ezért másokat mínősítesz így. Grat!
2016. dec. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!