Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen ez a barátnő? Jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a barátnő? Jól teszem _?

Figyelt kérdés
házibulizni voltunka barátaimmal ,egyik barátom elhozta magával a fiú unkatesóját ,nagyon jól kijöttünk egymással,igaz kicsit többet ittam a kelletnél,nagyon tetszett a fiú és úgy láttam kölcsönös.De az este folyamán a legjobb barátnőm rá mászott tök részegen ,pedig az elején kettesbe is hagyott a fiúval és tudta mi alakul,mikor megláttam ,hogy ott kezdi simogatni ,vettem a táskám is eljöttem.Egy honap elteltéveé megbocsáltottam neki hisz osztálytársam volt s nem akartam a suliba bajt,igy megint joba lettünk .Azota eltelt 6 honap ,és kiderült ,hogy tartsák a fiúval a kapcsolatot a hátam mögött egy fél éve .Pedig állitolag legjobb barátnőm már kicsi korom ota.Nagyon megharagudtam rá ,de nem a fiú miatt ,mert amiota új suliba járok megtudtam rola egyet s mást ,hogy mindenkivel ki kezd ,engem csak az zavart,hogy milyen barátnő az ilyen ?!Már 3 honapja nem beszélünk ,vannak közös barátaink akik időközbe el fordultak tőlem miatta ,vagyis szoba állnak velem amikor nincs ott,és mindent vissza mondanak ha esetleg valamit mondok.Ebben csak az a röhejes ,hogy még csak bocsánatot sem kért,játssza a sétődötett ,persze én mindig megbiztam benne,de ezek után nem érdekel már..

2016. dec. 1. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha mar nem erdekel akk miert ragodsz meg mindig ezen es miert tetted ki ezt a kerdest?
2016. dec. 1. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
igazad van
2016. dec. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!