Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik barátság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik barátság fiú és lány között?

Figyelt kérdés
Szerintem legalább egyszer mindenki kerül olyan helyzetbe, hogy beleszeret az egyik barátjába. És ez érdekel engem volt más ilyen veletek és ha igen mit csináltatok? Mert én már hóhapok óta csak azt hallgatom, hogy csak barátságot akarok ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

#szerelem #barátság #fiu lány között
2016. nov. 30. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem van egy fiú "barátom" és hát szerelmes vagyok még belé többé kevésbé..el kell viselnem azt hogy van barátnője és nekem ezt mind kifejti :'D mivel már ritkábban írogatunk így kezdek kiszeretni belőle nekem így sikerült de még mindig kedvelem valamennyire :'D de vannak fiú barátaim ettől függetlenül de azok csak ilyen haveri szintű nem az a igaz barátság
2016. nov. 30. 20:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Hetero vagyok, van több fiú haverom és barátom is, igaz nem olyan közeliek, hogy sülve-főve együtt, de akkor is.

Tudtommal egyik sem érez irántam többet.

Azonban egy fiú haveromba vagyok szerelmes, és ő nem tud róla, szóóval....

/L

2016. nov. 30. 22:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ezzel nem csak én vagyok így. Nálunk úgy volt h elmondtam aztán ennyit mondott: komolyan? És kilépett. Ez am azért nehéz mert nem tudod mit fog reagálni meg az is h mikor mondd el (már ha úgy döntesz h elmomdod) és ha nem jön össze akkor vége a barátságnak. De nem hiszem h ez a mi esetünkbem barátság mert tetszek neki és sztem barátok nem tetszenek egymásnak a barátok inkább közömbösek egymásnak szval 0 érzelem
2016. nov. 30. 22:17
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as, de nekem kijelentette, hogy köztünk nem lehet semmi. Pedig nem tudott az érzéseimről, egyszerűen felvette a témát és kijelentette.
2016. nov. 30. 22:29
 15/20 Emberek ***** válasza:
Igen szerintem létezik, mivel saját tapasztalatból beszélek. Van 15 éve egy lány barátom akivel együtt nőttem fel (kb a húgomként nézek rá), és igen, volt egy időszak amikor megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha együtt lennénk. Aztán persze ezt nem mondtam el neki, és azóta sem tud róla. És mindezek után tavaly októberben volt egy kis affér, mikor hulla részegen kicsit komolyabbra fordult a dolog, de egyikünk sem tudott túllépni a gátlásain, és azon, hogy mi "időtlen idők" óta csak barátok vagyunk. Szóval megmaradtunk olyanoknak akik voltunk évekig.
2016. nov. 30. 23:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi összejárunk szexelni, de úgy viselkedünk ágyon kívül mint a haverok :)
2016. nov. 30. 23:23
 17/20 anonim válasza:
Miért is ne létezhetne bhaszdmeg?
2016. dec. 1. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogy létezik. És a kisgyerekkori barátság nem számít, mert akkor még éretlenek vagytok.

Állítólag 10 éves kor felett kell számítani. Nem létezhet, Úgyis beleszeret az egyik a másikba. :/

2016. dec. 1. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100000000000000000^10000000000000000000 Millió év alatt csak egyszer fordul elő
2016. dec. 1. 18:46
 20/20 anonim válasza:
Van. Értelmes ember tudja helyén kezelni a dolgokat.
2016. dec. 28. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!