Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerűen nem megy, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem megy, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Már 4 hónapja annak, hogy "vége lett" egy kavarásnak egy lánnyal, hónapokig csináltunk, mintha jártunk volna olyan volt, csók, kézenfogva séta, szeretlekimádlak stb (még le is feküdtünk majdnem), mindig egymással beszélgettünk vagy facebookon vagy telón, folyton találkozgattunk, aztán megromlott valami az utolsó hónapban és egyre többet veszekedtünk és már csak szenvedés volt (külső körülmények miatt lett ilyen rossz) azóta alig beszélünk és már szinte olyanok vagyunk egymásnak, mint az idegenek, de azért szoktunk köszönni a másiknak. Ő úgy tűnik már továbblépett rajtam -bár én ezt nem nagyon hiszem, nem barátkozik azóta senkivel, egész nap otthon ül a lány és nem megy sehova ezért aggódom érte picit, mert az egyik összeveszésünk alkalmával öngyilkosságról is beszélt, meg hogy az életében ha eléri azt, amit akar akkor megöli magát, szóval aggódom is-, de én azóta is folyton rá gondolok AKÁRMIT csinálok, nem tudom egyszerűen elfelejteni pedig már csókolóztam azóta más lánnyal, próbáltam ismerkedni de egyszerűen nem megy! Ráadásul már esélytelen, hogy helyrejöjjön ez a dolog köztünk. Mit csináljak? Segítsetek! 19/f és 19/l

2016. nov. 30. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire aggódsz szerintem beszélj vele. Először próbálkozz meg csak simán hétköznapi témákkal. Elvégre ha együtt voltatok csak tudtok valamiről beszélni. Amúgy az h a barátja maradj nem lehetséges?
2016. nov. 30. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már helyrehozni ezt de nagyon elutasító ezzel kapcsolatban és azzal érvel, hogy ahhoz hogy mi újra legalább baráti szinten jóban legyünk nagyon sokat kell tennem és várnom, mert annyira elvesztette a bizalmát velem szemben már.
2016. nov. 30. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Hűha hát jól megbánthattad. Idefigyelj, ha úgy érzed már mindent megtettél akkor, ne okold magad semmi miatt. El kell fogadnod h nem kér a segítségedből. Legfeljebb csak tovább is szemmel tartod.
2016. nov. 30. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd lassan megtanulsz felejteni, nekem másfél év sem segített. Idő kérdése. :)
2016. dec. 1. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Na látod mondjuk ebben igaza van a 4-nek. Nekem is már jó rég vége lett egy kapcsolatomnak, de még mindig eszembe jut. Szerintem aki iránt elkezdsz kötődni azt nagyon nehéz kiheverned.
2016. dec. 2. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!