Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolna rólam? Nagyon gáz lenne?
Figyelt kérdés
Na. Van egy fiú, akit szeretek. Szerintem ő is engem... Már nagyon régóta csak szemezünk, beszélgetünk. Én lépni szeretnék. Szerintetek gáz lenne ha odalépnék hozzá és megölelném? (ő már kezdeményezett, mikor egyszer odaállt elém és megdicsért h szép vagyok, meg egyszer megfogta a kezem) Mit gondolna rólam? (nem vagyok a legbeszédesebb fajta, úgyhogy inkább megölelem, minthogy szerelmet valljak neki) vélemény? (pls írjátok a válaszaitok után a nemeteket is)2016. nov. 29. 15:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan tedd meg, ha már ő nem lép. Sok sikert! 15/L
2/3 anonim válasza:
Szerintem öleld meg de ne csak 1-2 másodpercre hanem 10 vagy több. Ha ő kedveskedett már veled akkor tuti örülni fog neki! Ha a lehető legjobbat akarod akkor miközben öleled, sugározd neki azt a szívedből hogy te szép vagy, kedves, és szereted. Ha jól csinálod akkor ezáltal egy késztetést fog érezni arra hogy neki te kellesz, igazából egy adatot adsz át neki tudat alatt. 14/F
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. nov. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!