Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba de mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba akit hosszú évek során ismertem meg, kb. 4 éve ismerem lassan 5. 2x találkoztam vele de egyszerűen nagyon belé estem. Szeretett/szeret velem beszélgetni bár az utóbbi időbe nem nagyon vehető ez észre. Mindig az egyik haverommal beszélget mint barát, és egyszerűen betegesen féltékeny vagyok. Nem tudom mit csináljak...
f/16
2016. nov. 28. 23:20
1/3 gidajappy válasza:
Fiú és lány barátság. Hidd volt benne sok részem voltam mindkét fel, mindig többet akar valaki. Ha haverod beszélj vele, de ne egyenesbe.. Talalkozz vele vagy suliba vagy ahonnan ismered hozd fel a témát hogy te ismered azt a lányt, aránylanak tűnik jofej, van e barátja ilyesmi.. De egyébként az őszinteség a legfontosabb. Hívd el, találkozz vele, udvarolj, és ha neki ez nem tetszik nem fog veled majd találkozni, és akkor mivan? Inkább próbáld meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!