Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy ne ragaszkodjak ennyire és a magam ura legyek?
Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni, hogy sokkal önállóbb legyek? Úgy érzem túlságosan ,,hozzánőttem" a barátomhoz és rajta kívül már csak nagyon kevés emberrel érzem jól magam. Ő viszont nem ennyire ragaszkodó, ez pedig nyilván rosszul esik.Szóval úgy döntöttem itt az ideje nekem is magammal fogok foglalkozni, hogyan kezdjek hozzá?2016. nov. 28. 16:50
1/3 anonim válasza:
Szervezz programokat azokkal, akikkel jól érzed magad. Egyébként sem szerencsés ennyire föladnod magad, mert, ha esetleg szétmentek, teljesen egyedül fogod érezni magad. Másrészt, nagyon fárasztó tud lenni egy ennyire önállótlan személyiség. De az jó, hogy erre te is rájöttél és változtatni akarsz.
3/3 A kérdező kommentje:
18
2016. nov. 28. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!