Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kene tennem?
Szerintem ne a pletykákkal foglalkozz, hanem a fiúval. Amúgy sincs abban semmi, hogy bejön neki, még nem járnak, szóval ilyenek ne is érdekeljenek. Az a véleményem, hogy kérdezd meg hogy mostanában miért nem ír és mi lett a problémája veled. Csak azon lehet javítani amit tudsz. Ha hagyod lehet megbanod.
Én szeretek tiszta vizet önteni a pohárba és sosem kertelek, csak egyenes elmondom ami van éppen.
Kedves Kérdező!Én úgy gondolom hogy érdemes megpróbálni,50-50% esély mindig van.Esetleg ha kaptok egy feladatot amit otthon kell megoldani(házidolgozat)akkor esetleg kérheted a segítségét abban is.Ha van közös ismerősötök,megkérheted hogy beszéljen meg vele egy találkozót,ahova természetesen te is mennél.De ha benned van az a félelem hogy mást szeret,vagy hogy mással jön össze,akkor ne félj megszólítani,hanem mikor eljön a megfelelő pillanat és úgy érzed felkészültél rá,hívd el könyvtárba,moziba,sütizni,sétálni,vagy ami eszedbe jut.Egy próbát megér szerintem.Így legalább megtudod hogy érdemes-e várni rá!
Remélem hogy hasznos volt a válaszom/véleményem!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!