Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi lehet, és mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sosem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Körülbelül 4 hónapja rendszeresen beszélgetünk és találkozunk. Reggelente a kapuban vár, amikor tud és elkísér suliba, délután pedig a suli előtt vár és együtt megyünk haza. Kézenfogva sétálunk, csók is előfordul néha-néha. Nem csak a kísérgetések mennek, hanem rendesen is találkozunk, aludt is már nálunk és én is náluk. De sosem mondtuk ki, hogy együtt lennénk. Amikor megkérdezik, hogy mi van köztünk én sosem tudok mit felelni, de ő gondolkodás nélkül szokta rávágni, hogy barátok vagyunk. Köztünk nem kerül szóba a beszélgetés. Most körülbelül egy hete nem jelentkezett...nem akarok piócának tűnni, és számonkérni sem, de nekem ez így nem jó. Egyik nap láttam azon a helyen, ahova az első találkozásunkon elvitt..egy másik lánnyal volt. Nem akarom számonkérni, hosz elvileg nem vagyunk együtt, de...nemtudom mit kéne tennem.2016. nov. 20. 16:23
1/1 anonim válasza:
vondd kérdőre,hogy miért csókolt meg,miért kísért el,ha nem jössz be neki..Hogy neki csak időtöltésre voltál e jó,vagy többet is érzett e irántad..Ez az ötletem csak perpill..oda kell menni elé és kérdőre vonni,ha számít neked a srác.Ha szerinted nem érdemli meg,hogy több időt fordíts rá,hagyd,vagy várd meg amíg ő jelentkezik.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!