Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L egy 33 éves pasival?
Alakul a dolog és járunk kb 1hete ... es elég jól néz ki es szerelmes vagyok belé
Szerintetek mit várjak a kapcsolattol?
Negativak hanyagoljanak köszönöm

Hasonlo szitu csak ram hajt egy ilyenkoru ficko, de csak hulyitem:D
De amugy o mar tuti gyereket szeretne meg megallapodni...:/

Ezeket komolyan kerdezitek?
Apad lehetne...

Abszolút helytelen.
Meséld már el, hogy te mit vársz egy komoly párkapcsolattól!Mert normális esetben egy 33 éves már komoly kapcsolatra vágyik.
Mi az, hogy negatívat ne?Minek kérdezed akkor?Azt várod, hogy gratuláljunk?

Nem akarlak megbántani de ez már a pedofilíóra utal... Rengeteg a korkülömbség és ha 10-15 êvvel idősebb a férfi akkor bizony az egy pedofil. Amennyiben le is fekszik veled és valaki bizonyítani is tudja azt és szól a rendőrségnek legyen az egy jó szándékú barát vagy egy aggódó szülő a barátodat hosszú évekre lecsukhatják. Azzal semmi baj nincs hogy beleszerettél hisz úgy gondolod ő egy tapasztalt érett férfi, viszont ha tényleg szereted az ő érdekében szakíts meg vele minden kapcsolatot!
Ezt Én sem azért írtam mert sértegetni vagy beszólogatni hanem tanácsot adni. Remélem felnyitottam a szemedet, sok sikert és kitartást!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!