Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ezzel a pasival?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a pasival? (15 éves vagyok, ő 22)

Figyelt kérdés
Na, szóval az van, hogy van ez a pasi, jófej volt, marha jókat nevettünk, kicsit perverz de nem vészes, és nagyon oda volt értem. Volt egy veszekedés, azóta nagy a csend, próbálkozik, de mostanában alig lehet vele beszélni mert úgy be van indulva rám. Mit tegyek? Szeretnék vele beszélni normálisan ,de mindig a célozgatások, nem bírja visszafogni magát.
2016. márc. 24. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad. 22 éves nem való hozzád.
2016. márc. 24. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Fekudj le vele, utana abbahagyja.
2016. márc. 24. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Semmit! Ne foglalkozz vele,túl idős hozzád.
2016. márc. 24. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Koptasd le határozottan, ha utána is myomul, szólj felnőttnek, kérj segítsêget!
2016. márc. 24. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Hagyd a fenébe.

Nem a kora miatt, azzal semmi baj nem lenne, viszont ő szemmel láthatóan arra pályázik, ami a két lábad között van.

2016. márc. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!