Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ennek az esélye?
Figyelt kérdés
Kb 1,5 éve szakítottam az első nagy szerelmemmel azert mert ugy látta rajtam hogy én nem szeretem őt.. Nem tudtam helyrehozni sajnos .. Azóta voltak kapcsolataim. De mindig őt láttam meg az összes lányba és így már nem is ismerkedek egy lánnyal se. Azt szeretném kérdezni hogy megpróbáljam felvenni vele a kapcsolatot vagy inkább hagyjam? Ugy érzem h még azóta is ugyan ugy szeretem.. Tanácstalan vagyok nagyon.2016. nov. 22. 22:29
1/3 A kérdező kommentje:
Megvan a telo száma azt gondoltam felhívom és elhívom valahova h ezt elmondjam nekki. Most nincs barátja ezt meg kihagytam
2016. nov. 22. 22:58
2/3 anonim válasza:
Nem éri meg a múlttal foglalkozni, jobban jársz szerintem, ha hagyod. Az eltelt idő alatt bőven kiábrándult belőled, nem igen fog újra valami nagy tűz gyúlni köztetek. Az én tanácsom, az, hogy sz@rd le, próbálj meg átlépni rajta. Ami meg a barátnőket illeti, próbálj meg teljesen ellentétes lányt találni, hogy minél kevesebb hasonlóságot tudj találni.
3/3 anonim válasza:
Ha szereted próbáld meg. Nem vesztesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!