Ennek így van bármi esélye? Kérdés rövid.
36 éves vagyok,előző házasságomból született két gyermek,ikrek.Pcom van,akkor még nem adtak metet,ovu stimuláció volt.Elváltunk,újra férjhezmentem,és szeretnénk közös babát..Kaptam metformint,azóta a ciklusom rendszeres,van peteérésem minden hónapban.Viszont kiderült,hogy a párom spermaképe nagyon rossz,5 millió /ml.Lombikra irányítottak bennünket.Az első tavaly ősszel volt.Terhes is lettem,de 9 hetesen sajnos elment.A tragédiából még mindig nem jöttem helyre teljesen..3 hónap múlva újabb lombik,fagyi babával,sikertelenül.Azóta is reménykedek,minden hónapban,nem tudom elengedni a görcsös akarást.Teherbe eshetek vajon spontán is?Tavasszal újabb lombikra megyünk,van még 2 fagyi babánk..de már az igazat megvallva nem sok reményt fűzök hozzá..
Tudom,már van kettő,másnak meg egy sincs,de olyan nagy szerelem a miénk,és annyira fáj,és vágyom rá..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!