Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mar agyon tudnam loni magamat.
Van egy fiu akit 3eve ismerek.az elso pillanattol kezdve nem ugy tekintettem ra mint a baratomra aztan kesobb rajottem szerelmes vagyok....mindennap latom mivel az osztalytarsam es mar 2eve mindennap ugy vagyok vele,hogy ma vegre elmondom neki,de meg sosem volt alkamam es batorsagom hozza...ha meglatom es beszelgetek vele szo szerint ideges leszek es elkezem kaparni a padot de kozben nagyon boldog vagyok,hogy beszelek vele.az osztalybol tobben is szerelmesek bele,de ok mind nyomulnak en meg nem merek raszallni,mert szerintem undoritto ha hozza vagy nove a kiszemeltedre.tobbszor probaltam elhivni valahova de mindig ugyanazt irja,hogy nem er ra...nagyon faj a dolog elakarom neki vegre mondani es mar az sem erdekel ha utanna hozzam sem fog szolni...legalabb tudja,de nagyon nem merem megtenni...mit tegyek?ertelmes valaszokat legyszi:(
13/L
Mondd el neki vegyel erot magadon :)
De amugy írhatsz privátba megpróbálok segíteni☺
Közeledj felé!Jelezz neki!Mosolyogj rá, nézz mélyen a szemébe, babráld a hajad amikor vele beszélsz, stb!Bátorság!Menni fog!Ne hagyd, hogy legyűrjön a félelem!Lásd a célt magad előtt!
Írj, ha gondolod, segítek!
Ahj pontosan ugyanez a helyzet. Van egy fiú aki majd' 3 éve osztálytársam, minden lánynak tetszik. Mert ilyen helyes, olyan helyes. Én egészen utáltam addig. Aztán, mint derült égből villám csapás 1,5 éve szerelmes vagyok belé. Fogalmam sincs miért, egyszerűen azóta "ez van". Sokszor olyan, mintha tetszenék neki, néha rá is írtam, de nem akarok tapadós lenni:/ Én még addig se jutottam el, hogy elhívjam. Szóval tisztelet neked! Bár én "régimódi" lány vagyok és azt vallom, hogy a fiú hívjon el:) De legalább így valamiért jó suliba menni, legalább láthatom őt...
13/L
Kedves 4-es!
Neked is ugyanazt tudom írni, mint a 3-as válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!