Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szerelem lenne a megoldás? (kérlek olvassátok el a leírást is, mert így értitek meg a kérdést igazán).
Figyelt kérdés
Szóval imádom a fantasy filmeket , játékokat , könyveket és néha azt szeretném ,hogy egy ilyen fantasy világban éljek. Amikor megnézek egy ilyet filmet vagy elolvasok egy ilyen könyvet egyszerre van hiány és valami melengető érzésem , a hiány érzet azért van , mert tudom , hogy ez nem létezik. Nem akarok egy ilyen unalmas életet , csak dolgozunk , hogy megéljünk és nem érdekel minket semmi. Néha olyan jó lenne harcolni a gonosz ellen , gyönyörű helyekre eljutni , várazsolni ,egyszerűen egy ilyen fantasy világban élni.Egyszer megkérdezte a testvérem (nagy twd rajongó) , hogy feláldoznám-e magam érte ha zombiapokalipszis lenne , a válaszom természetesen igen volt (nagyon meglepődött) . De valahogy nekem ez természetes , nem akarok egy unalmas és eredménytelen életet . Ezért is szeretnék egy ilyen fantasy világban élni, hiszen egy ilyen világban könnyedén nagy kalandokba keveredhet az ember és -nem szégyenlem- engem MINDIG meghatnak az ilyen filmek , könyvet , alapból imádom a helyeket amiket pl. egy ilyen filmben látok vagy amikor egy könyvben leírt formában találkozok vele . DE tudjuk ,hogy ez mind álom marad csupán (és itt jön be a kérdés) , szóval azon agyaltam ,hogy talán nem lenne akkora hiányérzetem ha találnék egy lányt aki olyan , mint én és akár könyvet is írhatnák ketten , és együtt néznénk a filmeket és olvasnánk , ezzel a lánnyal elhozhatnám a valóságba is a fantasy világot . Jogos lehet a kérdés : Egyedül nem megy ? A válaszom nem , például mikor egy Hobbit/The Lord of the Rings rész után elmondom a véleményem a filmről (ilyenkor mindig rengeteget szövegelek , elmondom , hogy ez a hely milyen szép volt és ez a karatert sajnáltam stb. :D ) akkor a testvérem le se ... szóval értitek , ha meg haverokkal próbálnám megosztani tuti egy hülyének néznének . Szerintetek ha megtalálnám ezt a lányt jobb lenne ? A félreértések elkerülése végett : 16 éves vagyok , és volt már barátnőm (ezt azért írtam le , hogy ne gondoljatok antiszociálisnak ) . :))2016. nov. 21. 17:04
11/11 anonim válasza:
Szia, ez a kérdés is pont olyan, mint egy varázslat, pont én is most gondolkodtam ezen. Amit írtál azt akár én is írhattam volna, csak annyiban különbözünk, hogy lány vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!