Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezzem meg? Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg? Miért érzem azt, hogy közel a megoldás, de mégsem jön a sorsfordító lökés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8.os vagyok, előkészítőn ismerkedtem meg egy sráccal. Nem az a tipikus helyes fiú, inkább bandázik, mint lányok után futkos. De nagyon okos.

Amikor mindketten előbb érünk oda, sokat beszélgetünk, nagyon érdeklődő, de amint megjelenik egy haverja, mintha megszűnnék létezni.

Aztán előkészítő után megy haza a bandával (én is arra megyek haza), és olyankor amikor a fiúk hülyéskednek, velem szokott beszélgetni. Sokat mosolyog, nagyon szimpatikus, és természetesen többet szeretnék, mint barátság.

De miért csinálja ezt? Miért nem tud egyértelmű lenni? Mit kéne tennem?

Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat!

14/L

2016. nov. 2. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
14 éves ne lepődj meg. Abban a korban még nem feltétlenül az az elsődleges, hogy csajozzon. Szeret a haverokkal lógni, de van egy kedves csaj (te) akivel jól el tud beszélgetni, de ilyen korba ne akarj még nagyon komoly dolgot.
2016. nov. 2. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
A haverjai előtt nem akar nyíltan csajozni, de lehet hogy ő is többet szeretni, mint barátság, csak nem foglalkozik vele/fél elmondani. Valahogy finoman hozd a tudtára, hogy te így vagy vele.
2016. nov. 2. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:
De ha ő nem érez így, az nagyon kínos...
2016. nov. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!