Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezhetném meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném meg?

Figyelt kérdés
Megismert egy lányt, eleinte nagyon sokat és jókat beszéltünk, aztán egyre kevésbé beszélt, és közölte hogy nem látja értelmét az életének, ezek után elmentem hozzá, hogy felvidítsam, akkir azt mondta, hogy sikerült.. viszont másnap azt hogy kicsit gáz voltam, most úgy tünik, mintha ellökne magától, de én érzem, hogy az enyém lehet, végre egy normális lány.. szóval hogyan lehetne köztünk több?

2016. nov. 21. 00:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet valami olyan a baja amirol nem te tehetsz es rajtad adja ki. Szerintem tarts ki mellette, legyel vele megerto hagyd , hogy bizzon benned es akkor hidd el , hogy nyert ugyed lesz. Remelem tudtam segiteni. :)
2016. nov. 21. 00:30
 2/8 A kérdező kommentje:
hát ez most jól esett :)
2016. nov. 21. 06:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyílván nagy gondjai lehetnek, ha nem látja értelmét az életnek...szerintem tarts ki mellette, nevettesd meg, ha szomorú, legyél mellette mindig és majd ő is rájön, hogy szüksége van rád:)
2016. nov. 21. 12:01
 4/8 anonim válasza:
Akkor tudod igazán megszerettetni vele magad, ha azokban a nehéz időkben, mint amiken most is átmegy, kitartasz mellette és minden nap érezteted vele hogy fontos neked. De viszont szerintem nem érdemes bókolni minden nap.
2016. nov. 21. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:
kiderült.. azt mondta hogy az a baja, hogy rá vagyok tapadva :/
2016. nov. 25. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd a p*csába azt a lányt! Aki nem tudja értékelni a figyelmet, az nem is érdemli meg!!
2016. nov. 25. 12:21
 7/8 A kérdező kommentje:
mondjuk megértem, mert minden nap írtam neki, közben meg élőben nem is beszéltem vele, hiába járunk egy suliba :/
2016. nov. 25. 12:36
 8/8 anonim válasza:
Hát akkor meg nincs értelme csodálkoznod...
2017. febr. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!