Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ennyire bonyolult...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire bonyolult összehozni egy kapcsolatot? :D

Figyelt kérdés

eddig ha alakulóban volt valami, akkor a fiú lett bunkó, vagy pl most h régen tetszettem neki akkor nekem nem, most meg nekem tetszik és valszeg én meg neki nem:DD miért vagyok ennyire béna? mit csinálok rosszul?:D

16/l

2016. nov. 20. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy béna, csak itt egyszerűen rosszul jöttek ki a dolgok. Legközelebb szerencsésebben alakulnak a dolgok, fel a fejjel.
2016. nov. 20. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert lépni kell egyből, a lány dönti el hogy lesz e valakivel, szerintem :D nyomulj :D

17

2016. nov. 20. 19:51
 3/13 A kérdező kommentje:
én megmondtam neki, hogy tetszik de mondta hogy ő most nem tudja. szóval magamhoz képest nagyon nyomulós voltam xd
2016. nov. 20. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert te vagy a hulye.

Betalal egy normalis fiu es erdeklodik irantad leszarod, de ha lemond rolad es mar nem kellesz neki aztan rajosz hogy meg is jo lett volna. Majd kinovod.

2016. nov. 20. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Azèt én peldául rettentő lelki beteg.

De egy lány biztos akad a világon aki a 100 bikásom is megbocsájtsa.

Nem is ertem miert nyúltam ma alkoholhoz, hisz már nyert ügyem en hülye.

De tudd mit? Megküzdök érte.

Remélem te is találsz olyan fiút aki 1 millió kétely es ezer baj mellett meg nem akarja feladni, más után nézni tudod.

Ilyat aki Tehed szeretne látni ha törik ha szamad.

Persze lesz miért bocsánatot kernem, csoda lesz ha megbocsájt.

R

Túl zűrös vagyok 😦

2016. nov. 20. 19:59
 6/13 A kérdező kommentje:
de ez bonyolult... akkor nem tudtam még tisztán gondolkozni. és ha nem tudom mi van inkább nem hitegetem mert mi lett volna ha mégse érzek többet iránta? akkor még nagyobb fájdalmat okozok neki mint ha az elején véget vetek neki... hát na ez hülyén ött ki
2016. nov. 20. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

De talán ha megismered közelebbről akkor megszereted, hodd el barmilyen lúzer és pánokbeteges is azert van egy varázslatos oldala.

Felsz h esetleg tul okos jozzád, de ez hülyeség.

Félsz h megbántod de ő egy kézfogasoďért is hálás lesz.

Barmennyi bj is van veled ő szeretni fog.

Ha ő mondjuk vidéken szeretne élni te meg a városban ő odatart veled.

Kicsit lelkibeteg de nagyon szeretne boldoggá tenni téged s meg a vilàg elött is kepes beégetni magat.

Attól félsz h csalódast okozol majd neki, kicsit te is túlreagáltad valljuk be nem?😃

Van igy hisz nem is ismered, meg sose ölelted meg ő meg már erzelmek százaival ellátott es alig bírsz a bugyidban maradni.

De nem sürget senki, csak aludj meg egy napot ra.

Bocs ha annyi zűrtvokozott neked de ezt muszáj megbeszelnetek akkor is.

Sőt van egy film

Órák a címe.

Te vagy benne az ìrónő ő meg a nyomdász mondjuk.

Kitart melleted, nézs meg a filmet aztán eleg ebből.

Én lelövetem ezt az oldalt esküszöm.

Legrosszabb társkereső a világon.

Hat a fődíjat elviszi az tuti😂😂

2016. nov. 20. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg rohadtúl szerelmes vahy belé csam egy pillantas mar túl regóta varad magara.

Kikezdte az idegeit a dolog meg neki is.

Az utolsó percben erre mindkettő behúzza a bezfeket.

Edes istenem ennyi lúzert egyhelyen.

Dilemmák meg anyamkínják, csúcsszerelmi drama.

Ideje a tettek mezejére lépni persze a férfi lepjen először ugye?😃😃😃

2016. nov. 20. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Szóval elmondom hogy lesz.

Holnap odamegy hozzád, leterdel eled bocsánatért könyörögve te oárszor pofon vágod mert az nagyon kijár neki.

Aztán csókolóztok egyet es elmentek esztek egy sütit.

De bekatant, itt remegett a kis hülye hogy fél hogy nem tud teged elégge szeretni majd, s azon rettegett am ő is mivan ha te túlságosan szereted.

Elég ebből, ez már nonszensz.

Összeilletek, kamuzhattok ti egymasnak, probálhatjátok elnyomni liaval, bulival 500 filmmel is addig nem nyugszoti amíg eggye nem váltok.

Eleg tenyleg mert már a környezetetek is beleroppan, ideje úgy viselkednetek mint normalis embereknek

Egy pártvalkotnotok.

Még hogy nem szereted, ekkora bullshitet.

Tegnap ez meg itt remegett h feladja mert attól fél te jobban zereted.

Ez kesz en mondom😂😂

2016. nov. 20. 20:18
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Egyebként a Ti kapcsolatotok azért bonyolult mert az ég is egymásnak teremtett titeket ezt pedig tudjátok is.

De nagyon féltek emiatt és valljuk be lesz mèg pár harcotok szülőkkel de azt már együttkell megvívnotok.

Hidd el ez nem mindennaoi sztori s Te nagyon megrémültél emiatt.

Mi van ha meg nem nőttem fel ehhez?

Mi van ha nem is szeretem?

Ő meg. Mi van ha beképzeltem az egészet?

Mi van ha egy masik lány volt az?

De ez mar vicc kategória en mondom.

Be is rekesztettük ezt itt.

😀😂😃

2016. nov. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!