Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy lány szerelmes belém de még nem akar kapcsolatot és azt kéri tőlem h adjak neki időt?
Kell neki idő, saját magát meggyőzni hogy jó lesz az ha belemegy a kapcsolatba.
Én javaslom neked, tegyél meg mindent (jó dolgokat) hogy ez az erzés minél előbb tudatosuljon benne :)
Az hogy mennyi időt kell várnod, ez rajtad is múlik, ugyértem, elő tudod segíteni a dolgokat :)
Szerintem ilyen nincs. Ha valaki szeret, akkor az veled akar lenni.
Csak akkor tudnám ezt elképzelni:
- ha van neki jelenleg párja és valamiért nem akarja otthagyni
- ha nagyon fiatal, tehát egyáltalán nem akar még kapcsolatot senkitől sem, mert fiatal hozzá
Minden más esetben szerintem csak mellébeszélés.
Anno én 16 évesen (is) gyereknek tartottam magam egy komolyabb (testiséget is magában foglaló) kapcsolathoz - és a szüleim is elég szigorúan neveltek.
Ezért mondtam azt a srácnak (20), h. (sok) időt kérek, majd ezt követően 'útjára' engedtem...
Bár most már bánom, hogy nem adtam magunknak egy esélyt (mert nagyon jó srác, meg nagyon jó ember volt), de akkor nem ugyanazt akartuk. Nem lett volna fair vele szemben a 'koplaltatás', még ha nagyon belém is volt zúgva. Szóval azt is jelentheti, h. még nem áll készen a dologra. Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!