Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik fiú és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú és lány között barátság?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 18:47
1 2
 11/17 anonim válasza:
Létezik :))
2016. nov. 20. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:

#12-es

#10-es vagyok

Gratulálok a kultúrált megnyílvánulásodhoz, kommented hűen tükrözi szellemi képességeid. A te hozzászólásodig senki egy rossz szót nem mondott, hanem a kérdésre adott választ de neked muszáj volt valakibe belekötni...

2016. nov. 20. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Hmmm nem is tudom ki becsmereli a tobbi fiut azzal hogy csak meg akarja huzni a masikat mert egy lany a baratja.
2016. nov. 20. 23:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. nov. 21. 06:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem létezik és egész biztos.

Hogy miért? Mert ideig óráig működik ,aztán jön egy szerelmi csalódás ,egy görbe este és pont a legjobb karjában fog vigasztalódni a nagy barát, ez az egyik eset.

A másik pedig, ha valaki éjjel-nappal az ellenkező nemű barátjával lóg ,és mindent megoszt vele ,akkor az már több ,mint barát, lelki társ, érzelmileg fontos személy az életében, de hibás kód ,mert ha van párja neki kellene mindent elomndai ,mindent megbeszélni vele és vele kellene lenni éjjel-nappal.

Tehát érzelmi megcsalás történik ez esetben, simét elbukott a fiú -lány barátság.

Harmadik ,miért lesz valaki a másiknak a bizalmasa ,barátja? Mert hasonló a gondolkodásuk, mert látnak bennük valamit ami szimpatikussá teszi, vagy akár tetszenek is egymásnak ,ebből előbb utóbb kialakul valami ami több ,mint barátság lesz.

Tapasztalatból mondom, nem létező jelenségről beszélünk.

2016. nov. 23. 09:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Passz. Szerintem nem létezik de biztos vannak egyedi esetek. Én pl most szerelmes vagyok a legjobb barátomba aki csak barátkènt tekint rám és elég sz*r érzés. Azt várom h végre becsajozzon és akkor talán nekem is könnyebb lesz. Megöleltük egymást megpusziltam (csak felelsz v mersz miatt) csomót chatelünk messengeren de ennyi. És az a legrosszabb h nem merem neki elmondani egyszer már elmondtam de csak annyit reagált rá h komolyan és kilépett. Tudom h nem kéne utána futnom de egyszerűen nem tudok mást csinálni. Ha valaki tudna tanácsot adni az írjon rám légyszi mindenkit meghalgatok csak segítsen vki
2016. nov. 30. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem.

Az egyik fél mindig többet érez. Vagy ha egyik se érez a másik iránt akkor majd fog...mindenképpen elcsattanhat egy csók, és több is lehet, és lehet rámegy az egész kapcsolat.

2017. jan. 4. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!