Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT CSINALJAK? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm(Dóri) aki 6. közepe óta szerelmes egy fiúba(Ákos)aki ugyan ugy szereti a barátnőmet.Az elejen snki nem tett semmit csak tudtak a masikról hogy erez valamit.most 7.elejen Ákos bevallota a barátnőmnek hogy szerti.Dóri konkrétan kicsattant a boldogságtól meg rózsaszín felhőket látott meg minden.ez igy nagyon szep meg jó de sajnos nem.Dórinak van egy nagyon jó fiu baratja aki szerelmet vallot neki ami idegesiti Ákost mert a fiú még mindig nyomul a baratnőmre.és igen most jovok be a képbe én.eddig nagyon nem kedveltem ezt az ákos gyereket vagy nem ismert annyira pedig osztálytársak avgyunk 5. óta de ugy hgy a baratnőmmel ugymond kozelebb kerültek egymáshoz kezdtem megismerni és nagyon jó fej.vagy 1 honapja segitem a kapcsolatat a dórival hogy milyen csokit szeret meg mi a kedvenc szibe meg minden ilyen hulyeseg.ez edig mind oke de most jön a bunyalultabb része.hetfőnkent csak 5 orank van és utana a 7.orátol angol szakkor(nincs 6.orank) amire majdem az egesz osztaly jár de áksos és én nem mert mind2-nek edzese van 7.oratol.a suli elött teljesen egyszeruen arrol beszeltunk hgy mibol lesz holnap doga,de egyszer csa megkerte hogy kiserjem el fél utig mert nekem ok mindegy hogy buszozo vagy hevezekugyis ugyan oda visz mind2.igaza volt igy igent mondtam,teljesen hulyesegeről beszeltunk mig elkisert a hevig(a hev a suli és a lakasuk kozott van) már láttam hogyjön a hév igy elkezdtm ekoszonni(vn egy kifejleztett köszönésünk) már ép fékezett a hev mikor megkert hogy oleljem meg.én tokre meglepodtem és nem tudtam mit mondani,aztan elindult az aluljarao fele en meg utana,megfordult és megoleltuk egymast.csutortokon 7 oraja vana lanyoknak a fiuknak csak 6. nekem nem volt 7.oram mert eltortem a kezem így a tanar kozolte hogy menjek nyugodtan haza.a suli elott akos vart me9rt valamire rajott a dorival kapcsolatban(nem lényeges es igy is iirtam mar egy regenyt) random elkezdtunk a lakasuk fele seltalni mad hazakisertem mert ugyis volt meg idom mert a busz elmesnt és anya is azt hiszi 7 oram van.elkezdett zuhogni az eso és azott a gipszem,ákos felhivott de en nem annyira akar9tam felmennni.aztan feljott valmi hulye tema és nem hittem neki hogy a 3.on lakik.felmentun.utana baromsagbol nem akart beengedni.utana 3 orat toltottunk a lecsohazban... baromkodtunk meg perverz dolgokat irogattunk egy hulye oszalytarsunknak.tokre faztam mar és elkezdtem ugralni eg minden baromsag erre kozolte hogy tangozzunk.én ugy neztem ré mit egy orultre mindjuk azert mndta mrt a suliban folyton azzal szivatom egy masik baratnomet hgy tangozzon velem,utan taécoltunkde ugy hoyg összeestun a nevetestol mert ráleptem a labara meg minden.a harom ora alatt annyiszor akart otthayni miszerint menjek mar de nem sikerult neki.utan a hulye lepcson ulestol meg mindentl felaltam és nyujtozkodtm o meg mgodtem ált.hátrahajtottam a fejem és a szemebe neztem,mindkettonkne elakadt a leegzete.erre a veluk szemben lako bacsi aki akkor nyitotta k i ont a jtot megszolalt ugy se mered megcsoolni.ákos csak nezett hogy most mi van en meg enevettem magam s a bacsira neztem,nem teszi erre ákos visszakerdezett.tenyleg? igen,sosem tenned.a bacsi lkoszobt mert sieti eókellet és ketten maradtun egymassakl szemben és furkeztuk a masik tekintete. ne légy benne biztos,miért megteszed?,igen és állt nem csinalt semmit igy elnevettem magam,aha tenyleg majd megfogtam a taskam és elindultam lefele:gyava vagy,n gyava?,te,erre utanam futott a lepcsohazban és odalepett hozzam es majdnem mecsokolt de en elforditottam a fejem mire o nevetett fel,és en vagyok a gyava?,te.miert is?.mert tudtad hogy lforditom a fejem es csak azert tetted hogy elhigyem megtenned,teged em lehet átverni nevetett fel,ez van mosolyogtam majd egyzsruen kisetaltam a kapun,a cipzárommal bibelődtem mire ő kiszolt a lakasuk ablakabol,tudom Zoé én szeretem a Dórit,tudom,erre biccentett egyett mire en nevetve felneztem ra az ablakban gyava,tudod ez most nagyon ugy latszik mintha tes is akarnad hogy megtortenjen,tudod az ember soszor tévedhet huztam a fejemre a kapucnit és elsetaltam a ziuhogo esoben a fel szememmel meg lattam hogy nem ZARTA BE AZ ABLAKAOT HANEM MEGVARTA MEG ELKANYARODOM EGY MASIK UTCARA AZ EGESZROL FOGALAM NINCS A DORINAK ES EN NEM TUDOK UGY NEZNI RA AZTA MINTT MILOTT MEGTORTENT,ISMER ES LATJA RAJTAM HOGY VALAMI NEM OKE,DE AMI A LEGDURVABB PENTEKEN LATTAM A BARATNOMMEL ES ANNYIRA SZAR VOLT RAJUK NEZNI.... TALAN SZERLMS VAGYOK AKOSBA? E TUDOM EZ IGY MOST NEGYON HOSSZU ES BAROMSAG AMIT LEIRTEM DE IGEN... ENNYI UI:NEM KÉREK OLYAM HOZZÁSZOLASOKAT HOGY HULYE TINI SZERELEM MEG HOGY SZAR A HEKYESIRASOM(TUDOM)
Fogalmazd meg tömörebben a lényeget, mert így kb senkinek nincs türelme végigolvasni.
2016. nov. 20. 01:19
2/4 anonim válasza:
Azt mondanám hogy oké hogy hosszú, de szörnyen írsz, ezen változtass, mert senkit nem fog így érdekelni.
Áttérve a dologra. Most döntened kell, hogy a barátnőd fontosabb-e vagy a fiú. Ha a barátnőd, akkor felhagysz ezekkel a további találkákkal a fiúval. Ellenkező esetben tudod mi a dolgod.
2016. nov. 20. 01:49
3/4 anonim válasza:
Akadj le az Éjjel-nappal Budapestről, és feküdj le időben aludni.
2016. nov. 20. 03:05
4/4 anonim válasza:
Szerintem a baratnodet elveszited, ha osszejossz Akossal, ez a legnagyobb disznosag, lecsapno a baratno kezerol a sracot.
De a legis-legnagyobb baj, hogy Akos HAJLANDO megcsalni Dorit veled, es ugye kutyabol nem lesz szalonna. Ugy ertem, hogy ha jarnal is Akossal, teged ugyanugy megcsalna egy harmadik lannyal, ahogyan Dorit is siman megcsalna veled.
En elkerulnem az ilyen megcsalos Akosokat, egyreszt, mert megcsalna, de a fo indok, ha igazan baratnom Dori, akkor nem jovok ossze a baratjaval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!