Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam csak nem tudom viszonozza-e?

Figyelt kérdés

Már a 9. es évnyitó óta tetszik az egyik osztálytársam, kétszer el is hívtam fagyizni, meg sétálni, de mind a kétszer nemet mondott,

de közben tök kedves pl ha ránézek és elmosolyodik meg ilyenek, de a múlt héten történt valami

(szerintem valamire féltékeny, bár nincs oka rá) és azóta nem is beszél velem. Még sosem volt komoly kapcsolatom, de most először ő tényleg tetszik.

A nagy kérdés az lenne, hogy megpróbáljam e mégegyszer és ha igen hogyan? És miről lehet észrevenni ha viszonozza és nem csak kedvességből csinálja amit csinál?

"Ha nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek"

2016. nov. 19. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tole h haragszik-rad valamiért ha azt mondja nem akkor hivd el ha igen kérdezd meg miert es utana..probald meg
2016. nov. 19. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig visszautasít, akkor nem valószínű, hogy bejössz neki. Sajnálom :( De ha nem beszél most veled akkor mindenképp kérdezd meg, hogy mi baja! Ha sikerül megbeszélnetek és adsz neki egy kis időt akkor lehet még valami
2016. nov. 19. 10:51
 3/5 anonim válasza:
Hát... Én hetedikben egy évig szenvedtem egy lány miatt. Azon kívül, hogy elhívtam kirándulni/sütizni és mindig nemet mondott nagyon kedves volt velem. Azt gondoltam elfoglalt azért mond nemet, szóval bevallottam neki. Végeredmény: természetesen elutasított és a barátnőinek beadta, hogy zaklattam. :D
2016. dec. 16. 16:32
 4/5 anonim válasza:
Hát amilor én ennyi idős voétam kloroformmal próbálkoztam,de nsgyon jött be a lánynak.Szabadultam a megyeiből és most hogy újra szabad vagyok ismét megteszem.Csak ajánlani tudom neked is,remélem sikerrel jársz.Ha kell kloroform occsóé irj!
2018. nov. 21. 07:39
 5/5 anonim válasza:
Sikerült azóta összejönni vele?
2020. ápr. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!