Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy osztálytársam, nagyin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam, nagyin sokat bestélünk sok közös emlék viszont nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gimisek vagyunk a lányt már lassan 2 éve ismerem... Már a kezdetek óta nagyon birjuk egymást, jóba vagyunk.

3 hónapja napi szinten beszélünk és beleszerettem... Akármiről beszélünk, komoly dolgokat is megbeszéljük(titkokat stb)_. A testvérei is nagyon megkedveltek(bár lényegtelen) nagyon sok közös emlékünk van... Amikor velem van nagyon jól érzi magát és nem is szokott más fiúkkal beszélgetni.

Egy osztályba járunk és egy kollégiumba is :( ... Ami jó mert együtt megyünk sok helyre és sokat is szoktam vele lenni...

És amit nen tudok: mit csináljak?

Hogyha lesz barátja az nekem nagyon fog fájni(voltam már így) és onnantól nem tudom hogy megmaradna e ez a beszélgetés...

1. Hagyom fájni ha a közeljövőben lesz barátja és ezzel együtt el is vesztem őt

2. Összejövök vele és lesz egy rövid kapcsolatunk mert osztálytárs... Meg egy kollêgium is szóval rövid kapcsolat lenne... És ezzel ugyanúgy elvesztem

Szóval ezek vannak... Nem tudom mit tegyek

A lányról annyit hogy nagyon kedvel engem de nem tudom eldönteni hogy hogyan gondol rám...

Amikor ketten vagyunk akkor nagyon úgy tűnik hogy bejövök neki

Viszont amikor suliba vagyunk akkor hiába hogy oda jön hozzám, és én is de mégsem úgy viselkedik(jó, megértem hogy nem mind 1 hogy 4szem közt hogy viselkedik meg egy komplett osztály előtt.)

Mit tegyek?

2016. nov. 14. 22:33
 1/2 anonim válasza:
Próbáld meg kideriteni valamelyik barátjától akivel nagyon jóban van azt hogy mit érez, vagy közeledj felé, vagy mond el neki mit érzel
2016. nov. 14. 23:02
 2/2 anonim válasza:
Mond azt neki egyszer egy eldugottabb helyen vagy padon(csak a nyanyik látnak)hogy szereted.Ez konkrét és a legtöbb lány szereti ezt a módszert.Ezután hajolj közel hozzá.Úgy hogy a szájatok összeérjen.Nem Kell csók csak összeérjen a ha a csaj benne van és ő is elkezd mozogni akkor hajrá.
2016. nov. 17. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!